četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnoamerički koktel – predlozi iz liga Južne Amerike (02.04.2023)

Dosta naših pratilaca obožava da tipuje lige Južne Amerike pa ćemo u okviru ove rubrike povremeno izbacivati predloge liga ovog dela sveta.


22:15 Fortaleza – Barranquilla (Kolumbija 2)

Fortaleza je pre par dana poražena u kupu od Magdalena, kalkulisali su dosta sa postavom u oba kup meča i to im se osvetilo, a kada se radi o drugoj ligi, Fortaleza se nalazi na 13.mestu i nisu najbolje počeli sezonu, iako na svom stadionu igraju dobro i imaju skor 2 pobede i 2 remija. Danas im dolazi poslednjeplasirani tim Barranquilla koja definitivno igra najlošiji fudbal u ovoj ligi, uz to su na strani do sada tri puta poraženi uz jednu pobedu. Tradicija takođe ide na ruku Fortalezi jer su ovog rivala na svom stadionu dobili 9 od prethodnih 10 mečeva, uz jedan remi. Sve je jasno i ovde predlažemo igru 1&0-3 gola po kvoti 2,00.


21:00 Always Ready – Universitario de Vinto (Bolivija 1)

Zanimljiv duel očekuje nas u Boliviji gde će Always Ready pokušati da nastavi sjajne partije sa uvoda sezone, jer su posle četiri odigrana meča neporaženi, 2 pobede i 2 remija, uz tri meča gde su sačuvali svoju mrežu pokazuju da je tim jako dobro spreman za ovu sezonu.

Sa druge strane je takođe jako prijatno iznenađenje, ekipa Vinto koja je posle uvodonog poraza od The Strongesta u gostima 2:1, ostvarili niz od pet mečeva bez poraza 2 pobede i 3 remija, slavili su i protiv Bloominga 3:4, tako da se radi o vrlo nepredvidivom timu.

Ono što je zanimljivo to je da Always Ready na svom stadionu ,,na nebu“ jer igraju na 4150 metara nadmorske visine u gradu El Alto ima veliku prednost, čak i protiv tima koji dolazi iz grada koji je za oko 2000 metara niže, pa redovno dobija ovog rivala, Always Ready je slavio na svom stadionu protiv Vintoa na 4 od prethdna 5 međusobna meča, a na poslednja tri su im davali 3, 6 i 6 golova. Danas verujemo u napad domaćina pa idemo sa predlogom D1+1P&2+ po kvoti 1,70


23:30 Cerrito – Miramar (Urugvaj 2)

Ono što svakako nije liga koju bira dosta kladioničara je i Urugvaj 2, ali mi smo primetili ovaj jako zanimljiv meč, a opredelili smo se za njega zbog nekoliko faktora. Domaći Cerrito je na poslednjem mestu posle tri odigrana kola, jedan remi i dva poraza uz gol razliku 0:5, problem sa postizanjem golova i oslanjanje na defanzivu su nešto što ćemo najverovatnije gledati od njih ove sezone. Miramar sa druge strane ima 2 pobede i 2 remija uz gol razliku 8:5 i trenutno izgleda jako dobro, u gostima dva remija i isto toliko mečeva i gol razlik 1:1, uz dva tvrda poluvremena – nerešeno su odigrali. Ono što je takođe zanimljivo jeste činjenica da ovi rivali uvek igraju tvrde i neizvesne mečeva, domaćin će pre svega gledati danas da brani svoj gol i da pokuša da dođe do boda, a naš predlog je zbog svega navedenog 0-2 gola po kvoti 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje