sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Južnoamerički koktel – predlozi iz liga Južne Amerike (18.3.2023)

Dosta naših pratilaca obožava da tipuje lige Južne Amerike pa ćemo u okviru ove rubrike povremeno izbacivati predloge liga ovog dela sveta.


20:00 Envigado – Chico (Kolumbija A)

Ekipa Envigado jako dobro je otvorila novo prvenstvo Kolumbije, jedana od najbolji fudblskih akademija u zemlji ima skor 3 pobede, 4 remija i 1 poraz uz gol razliku 9:7. Na domaćem terenu nemaju još uvek poraz 2 pobede i 2 remija uz gol razliku 6:4. Tokom nedelje odigrali su i kup meč u gostima protiv Tigresa gde su remizirali 1:1, ali su odmorili gotovo sve bitne igrače pa u ovaj meč ulaze potpuno spremni.

Sa druge strane je ekipa Chico koja je takođe sjajno otvorila ligu sa učinkom od 4 pobede, 1 remija i 1 poraza, sa gol razlikom 11:5. U gostima su odigrali samo 1 meč u kojem su poraženi 2:3 od ekipe Hulia. Oni su ranije ispali iz kup takmičenja tako da su tokom nedelje bili slobodni.

Ekipa Chico dva puta je otišla van svog terena i nijednom nije slavila ove sezone, poraz u ligi i remi uz poraz na penale u kupu, tako da se definitivno ne snalaze van svog stadiona, tradicija nam kaže da Envigado nije poražen od današnjeg gosta na prethodnih 9 mečeva kada su ih dočekali, a to očekujemo i danas, kao i da ne vidimo preterano efikasan meč, pa je naš predlog igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,48.


22:30 Guayaquil City – Mushuc Runa (Ekvador 1)

Domaći tim je u uvodna dva kola lige uspeo da remizira na domaćem terenu protiv Cumbaya 1:1, da bi potom u narednom doživeli poraz u gostima od Catolice 3:0. Prošle sezone su mnogo bolje igrali na domaćem terenu pa treba očekivati da ovaj tim nastavi sa takvim igrama i ove sezone, naročito pošto im u goste dolazi Mushuc Runa, ekipa koja je poznata po dosta slabijim igrama u gostima, prošle sezone u prvoj fazi nisu imali nijedanu pobedu van svog stadiona, a i u novo prvenstvo su ušli porazom od Ind.Dell Vallea 3:1, da bi potom na domećem terenu slavili protiv Gualacea 2:1. Ono što je takođe zanimljivo je da domaćin poslednjih 10 duela na svom terenu protiv Mushuc Runa slavio šest puta uz četiri remija, pa sličan ishod očekujemo i danas, kvota na pobedu domaćina je dosta visoka, pa ćemo se zadovoljiti i igrom W1 po kvoti 1,65.


23:30 Penarol – River Plate Montevideo (Urugvaj 1)

Domaći tim i jedan od dva najtrofejnija tima Urugvaja, slavni Penjarol odlično igra ove sezone i u prvih šest kola nema zabeležen poraz, imaju 4 pobede i 2 remija uz gol razliku 13:8, na svom stadionu pobedili su 3 meča uz 1 remi i gol razliku 7:3, jedni tim koji je uzeo bod u gostima je Montevideo City koji je uspeo da odigra 2:2.

Sa druge strane tim River Plate Montevideo je takođe jako dobro ušao u novu sezonu, trenutno su na 4.mestu i imaju 3 pobede, 2 remija i 1 poraz i gol razliku 9:5, ali ovako dobar skor mogu da zahvale ponovo igrama na domaćem terenu, jer van svog stadiona imaju 2 remija i 1 poraz uz gol razliku 1:2, potpuno različit tim u gostima, koji uglavnom igra na malo golova i jako tvrde mečeve, pa i danas očekujemo da se prevashodno okrenu čuvanju svog gola i pokušajima da igraju na kontranapade.

Prošle sezone River Plata je uspela da ostane neporažena u oba duela sa Penarolom, 1:1 u gostima i 0:0 na domaćem terenu, pa će pokušati da ostvare sličan podvig i sada, iako će im biti dosta teže jer su u meču za ulazak u Copa Sudamericanu odigranom 8.marta ove godine poraženi na svom terenu od Penarola sa čak 4:0, danas očekujemo nastavak dobrih igara domaćina i po nama pobedu Penarola uz 0-4 gola po kvoti 1,83.


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje