sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] MLS liga,najava,predlozi za klađenje ( NEDELJA-noć)

U noći između subote i nedelje se nastavlja takmičenje u MLS ligi, a mi smo za vas spremili nekoliko zanimljivih predloga.

00:30h Atlanta-Portland

Atlanta ovo kolo dočekuje u jako dobrom raspoloženju. Počeli su sezonu jako dobro i nakon tri odigrana kola dele prvo mesto sa još nekoliko timova. U ta tri kola upisali su 2 pobede i 1 remi. U ovo kolo ulaze nakon jedne jako bitne pobede na veoma nezgodnom gostovanju u Šarloti koji igra jako dobro na domaćem terenu. Atlanta ih dobila prilično lako sa 3 postignuta gola. Upravo je napad apostrofiran kao njihova najjača karika na početku jer su u tri kola postigli 6 golova i najefikasnija su ekipa na Istoku. Atlanta je jedan od najskupljih timova u ligi,prethodne sezone su razočarali,ali imaju izgovor u veoma velikom broju povreda koje su ih zadesile tokom sezone. Sada kada su kompletni izgovora nema,moraju opravdati uložena sredstva i doći makar do plej ofa.

Portland ovo kolo ne dočekuje u baš najboljem raspoloženju. Nisu počeli sezonu baš najbolje i nakon tri odigrana kola imaju isto toliko i bodova. Nakon pobede u uvodnom kolu usledila su dva poraza. Prvo ih je dobio Los Anđeles,da bi u prethodnom kolu bili poraženi od novajlije u ligi St Luisa. Taj meč su otvorili jako dobro,poveli,ali je onda na scenu stupila njihova jako loša odbrana i za 15minuta su dozvolili ekipi St Luisa da okrene rezultat. Čini se da Portland nije ništa uradio povodom loše odbrane koja ih je mučila prethodne sezone. Od početka prvenstva su na 3 meča primili 5 golova. Odbrana je posebno loša na gostovanjima. Kada se spoji sa prethodnom sezonom oni su na poslednjih 5 gostovanja primili čak 10 golova. Ne baš ohrabrujući podatak pred ovaj meč.

Prognoza: Dobar napad Atlante i loša odbrana Portlanda bi mogli da nam donesu golove.

Tip: domaćin 2+ @ 1.54


01:30h Houston-Austin

Jedan teksaški duel,duel zapadne konferencije.

Ako suditi po uvodna dva kola ovo neće biti neka najbolja sezona za Hjuston. Tamo gde su stali prethodne godine,čini se da su nastavili ove. U prva dva kola isto toliko poraza. Počeli su isto kao i prethodne sezone gde su nakon čak 5 kola imali isto toliko poraza. Nije ni promena trenera urodila plodom. Ovo je treća vezana sezona u koju oni ulaze sa novim trenerom i pojačanjima,ali je rezultat isti. Odbrana je,čini se,ista kao i prethodne sezone. Prethodne godine su primili čak 56 golova,dva više nego sezonu pre toga i postavili negativan rekord. U ovoj su na dva meča primili 5 komada,videćemo na koliko će završiti. Jedina dobra stvar je da igraju bolje kod kuće nego na strani i to je nešto što im uliva nadu u koliko toliko dobar rezultat na ovom meču.

Ostin u ovo kolo ulazi nakon neuspeha na internacionalnoj sceni. Uspeli su da pobede u revanšu sa 2-0,ali je poraz u prvom duelu od 3-0  značio eliminaciju od ekipe sa Haitija. Bio je ovo prvi poraz nekog tima iz MLS lige od tima sa Haitija. Nakon ovog ispadanja mogu u potpunosti da se okrenu MLS ligi gde imaju 6 osvojenih bodova. Nakon poraza u prvom kolu od novajlije St Luisa,usledile su dve pobede i to nad Montrealom i Solt Lejkom. Prethodnu sezonu je Ostin odigrao sjajno,postavio mnoge klubske rekorde i ušao u plej of po prvi put. Ove godine je cilj korak dalje tj doći što dalje u završnici. Ostin je tim koji ima jak napad. Ove sezone i dosta raznovrstan,jer su se već 4 različita igrača upisala u strelce. Ipak,imaju i jednu manu, a to je odbrana i to posebno na gostovanjima. Upravo zbog te odbrane Ostin je i tim koji je prethodne sezone ostvario najviše pobeda nakon preokreta.

Prognoza: Mogli bi videti jedan efikasan meč sa golovima na obe strane terena.

Tip: GG @ 1.55


01:30h St Louis-San Jose

Početak iz snova za St Louis. Tim koji je osnovan 2019. godine, a ove se počeo takmičiti u MLS ligi,nakon tri odigrana kola vodi na tabeli sa 9 bodova. Ostvarili su sve tri pobede i to na kakav nači. Sve tri pobede su došle nakon preokreta. U ta tri kola su postigli 8 golova. Njihova napadačka snaga leži u raznovrsnosti. Ne oslanjaju se samo na jednog igrača,kao što većina timova radi,već imaju razne opcije u napadu. Odbrana je malo klimavija,jer su primili gol na svakom meču,što je donekle i normalno zbog ofanzivnog stila igre koji forsiraju. Ukoliko ovako nastave mogli bi ući i u plej of na kraju sezone,što bi bio ogroman uspeh.

San Hose je takođe jako dobro počeo sezonu. Nakon uvodnog poraza od Atlante na gostovanju,usledile su dve pobede. Jeste rani deo sezone,ali se već sada čini da bi mogli biti bolji nego prethodne kada su završili na 15tom mestu. Prethodne sezone su imali najgoru odbranu sa čak 69 primljenih golova. Da se posebno radilo na odbrani već sada se vidi jer su primili samo 3 gola u tri meča,što je bolje nego prethodne svakako. Napad takođe deluje dosta dobro i mogli bi možda i do plej ofa ove godine.

Predlog: S obzirom na ofanzivan stil igre St Luisa mogli bi videti dosta golova.

Tip: GG @ 1.65


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje