nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kada se oni sastanu možemo da očekujemo 1 ili 2 gola

Jedna od utakmica 23. kola japanske J2 League, koje su na programu ove srede u terminu od 12 sati, odigraće se između Okayame i Ehimea.

Okayama se uoči ovog duela nalazi na 16. poziciji, ima ukupno 27 bodova, a do sada je zabeležila 7 pobeda, 6 remija i 9 poraza.



Ehime, sa druge strane, zauzima poslednje, 22. mesto na tabeli jer je od početka sezone sakupio samo 18 poena, ostvarivši 4 pobede, 6 remija i 12 poraza.

Međusobne utakmice: Okayama – Ehime (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama ova dva tima, trebalo bi napomenuti da ni Okayama ni Ehime ne mogu da se pohvale efikasnim izdanjima s obzirom na to da su prethodnih 8 susreta uspeli da postignu svega 12 golova. Njihova neefikasnost je dovela do toga da svaki put vidimo najviše dva pogotka.

Novi “0-2“ se plaća kvotom 1,60, dok nešto rizičniju varijantu “1-2“, koja je takođe bila dobitna svaki put, možete odigrati po kvoti 1,95. Koliko golova ćemo videti na ovom meču?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje