sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Postigli su bar 3 gola na svakom od prethodnih 9 susreta

Sa početkom od tačno 12 sati po našem vremenu odigraće se utakmica 29. kola japanske J1 League u kojoj će Vissel Kobe ugostiti Nagoya Grampus.

Vissel Kobe se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji sa ukupno 26 bodova, jer je od početka sezone zabeležio 6 pobeda, 8 remija kao i 7 poraza.



Nagoya, sa druge strane, ima 10 pobeda, 3 remija i 5 poraza na svom kontu zbog čega u ovom trenutku, sa ukupno 33 boda, zauzima 4. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Kobe – Nagoya (www.flashscore.com)

Utakmice između Kobea i Nagoye su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka, a to potvrđuje i podatak da su mreže ova dva tima, na prethodnih 9 susreta, zatresle čak 35 puta. Samim tim, ne čudi to što smo na svakoj od tih devet utakmica mogli da vidimo bar 3 gola, odnosno tip “3+“.

Za nastavak navedenog niza i još jedan “3+“ u režiji Vissel Kobe-a i Nagoya Grampus-a ponuđena nam je kvota 1,70. Šta vi mislite, hoće li i danas biti efikasni?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje