ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Santa Fe – Dep.Tachira (najava meča)

Od 01:00 u noći između četvrtka i petka, igra se revanš duel kvalifikacija za Kopa Libertadores, a sastaju se predstavnik Kolumbije, Santa Fe i predstavnik venecuele Deportivo Tačira. U prvom meču odigranom u toku prošle nedelje, Santa Fe je slavio u gostima 2:3.

U prvom susretu izmađu ova dva tima, videli smo otvorenu igru sa obe strane i čak pet golova, dok je po prikazanim šansama skor mogao da bude i veći. Robusni napadači u oba tima, Bentancourt u Santa Feu i Almiron u Tačiri, dobili su veliki broj vazudšnih duela sa štoperima protivničkih ekipa i tako često stvarali šanse svojim saigračima. Po svemu prikazanom susret je završen realnim rezultatom.

Santa Fe je ekipa koja je poražena u finalu Klausure od Milionariosa (2:2 na domaćem terenu i poraz na gostovanju 1:0), regularan deo su završili na 2.mestu sa skorom 11-6-3 i gol razlikom 21:10. Na domaćem terenu 6-3-1 i gol razliku 11:4. Prošle godine igrali su u grupnoj fazi Kopa Libertadores i ispali posle grupne faze, iako su bili neporaženi na domaćem terenu (pobeda protiv Sporting Kristala 3:0 i dva remija sa Santosom 0:0 i sa Strongestom 1:1). U odnosu na prošlu sezonu nema više prvog asitenta tima Pereza (29/2/5), ali je tim pojačan dolaskom nekih drugih igrača.

Deportivo Tačira je klub iz Venecuele, koja je tamošnje prvenstvo Klausuru završila na 2.mestu u regularnom delu sa skorom 9-6-3 i gol razlikom 27:17. Na gostovanjima su imali skor 5-3-1 i gol razliku 13:8. U 2018-oj su odigrali 4 meča, 3 puta remizirali i jednom su poraženi. Prošle godine ih je još u prvom kolu kvalifikacija izbacila paragvajska ekipa Deportivo Kapita.

Prvi meč ovih ekipa pokazao je da je trenutno kolumbijiski predstavnika za klasu bolji tim i da je Deportivo Tačira već u prvom meču izgubila šanse za plasman dalje, moraće da napadnu rivala jer im treba pobeda sa dva gola razlike, a ostvaljeni prostor igrači domaćih će znati da kazne.

PREDLOG za klađenje: 1&2-5 gola (kvota 1,80)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje