ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (kvalifikacije): Santa Fe – Santiago Vanderers (najava)

Od 01:30 se u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Kopa Libertadores igra se revanš meč između kolumbijskog Santa Fe-a i čileanske ekipe Santijago Vanderers, u prvom meču odigranom u Čileu, slavio je Santa Fe 1:2.

Posmatrajući prvi meč može se reći da rezultat ne oslikava baš verno dešavanja na terenu, ekipa Santijago Vanderers je tokom većeg dela meča bila bolji rival i samo nespretnošću u realzaciji domaćin nije postigao više od jednog gola. Ekipa Santa Fe iskoristila je dve velike greške defanzivaca domaćina, najpre je golman domaćina nepotrebno istrčao da bi Moreno u praznu mrežu poslao loptu, a potom je defanzivac S.Vanderersa nepotrebno skrivio jedanaesterac. U oba slučaja glavni protagonista u timu Santa Fea bio je desnokrilni napadač Plata.

Koliko su ove kvalifikacije bitne ekipi Santa Fe, pokazuje podatak da su u prva tri kola u domaćem šampionatu sve mečeve igrali sa rezervistima i svaki put su poraženi, da bi sačuvali tim za nastupe u ovom takmičenju. Ukoliko se pogleda sam tim, smatramo da će domaćem timu plasman u Kopa Libertadores biti najveći domet i da će u grupnom delu takmičenja jako teško uraditi nešto više, na njihovu sreću, tim Santijago Vanderersa je tim iz Druge lige Čilea, takođe skoromnog kvaliteta, a uz sve to za ovaj meč im je suspendovan najbolji napadač i jedan od najboljih igrača, Vieto.

I u prošlom kolu kvalifikacija domaćin je najpre slavio na gostovanju u Venecueli protiv Deportivo Tačire 2:3, da bi potom odigrao krajnje dosadan meč na domaćem terenu i odigrao svega 0:0, sličan scenario očekujemo i danas, teško će gosti iz Čilea uspeti da nadoknade zaostatak od dva golam, a domaćin će najverovatnije otaljavati posao.

PREDLOG za KLAĐENJE: 0-2 gola (kvota 1,70)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje