petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kopa Libertadores (prvo kolo po grupama): Najava mečeva od 23:15!

U kasnim večernjim satim po našem vremenu nastavlja se  grupna faza južnoameričke verzije Lige šampiona, Kopa Libertadores 2018, više o žrebu za ovo takmičenje možete pročitati na https://www.sportskenovosti.net/kopa-libertadores-2018-64348/. Potrudićemo se da vam predstavimo sve klubove koji učestvuju u takmičenju, kako bi vam olakšali praćenje!

U nastavku takmičenja na programu su je meč grupe F.
Dok su u F grupi, Santos (Brazil), Estudiantes (Argentina), Real Garcilaso (Peru) i Nacional (Urugvaj)

23:15 Nacional (Urugvaj) – Estudiantes (Aregentina)

Ekipa Nacionala tim je koji je u Kopa Libertadores ušao preko kvalifikacija gde su ostvarili 3 pobede od po 1:0 i jedan remi. Oni su jedan od timova koji spada u grupu takmičarskih, uvek igraju na rezultat, dosta tvrdo, ali to ne znači da ne umeju da budu jako opasni u napadu, iako im se igra svodi na osigruavanje prvenstveno svog gola. Sve ovo im omogućava jako iskusna odbrana na čelu sa golmanom Kondeom i igračima koji su imali iskustvo igranja u Evropi, Jorge Fucile, Alvaro González, Gonzalo Bergessio i Sebastian Fernández, onaj kreativniji deo tima čine igrači poput Luis Aguira, Carlosa de la Pena i Tabaré Viúdeza, problem tima može da bude disciplina igrača, jer često umeju da usled prevelike agresivnosti dobiju kartone. Ono što svakako može da raduje navijače ovog tima jeste to da je tim Nacionala ispod 20 godina, pre par dana osvojio Kopa Libertadores U20, a treba i iz tog tima očekivati da šansu dobije veliki broj igrača.

Ekipa Nacionala do 20 godina, osvajača Kopa Libertadoresa U20!

U poslednjih 11 mečeva na svom stadionu u okviru Kopa Libertadoresa, samo jednom smo videli 3 gola, u ostalim mečevima od 0-2 gola.

Ekipa Estudiantesa je jedan u nizu predstavnika Argentine u ovom takmičenju, kvalifikovali su se zauzevši treće mesto u ligi, slično kao i njihov domaćin, za dobre rezultate naročito je zaslužana čvrsta defanziva tima, koju predvodio duo Schunke i Desabato, a leđa im čuva treći golman selekcije Argentine, Andujar. Problem tima predstavlja realizacija, naročito posle odlaska igrača kao što su Viatri, Toledo i Auzqui. Rešenje za te probleme ove sezone mogao bi da bude 22-godišnji kolumbijac, Otero koji je od početka sezone postigao 5 golova uz 2 asistencije na 11 utakmica.

U okviru Kopa Libertadoresa, 7 od poslednjih 10 mečeva na gostovanjima Estudiantesa, završena su u rasponu 0-2 gola, dva puta je bilo tačno 3 gola, a samo jednom više od tri. Skor na gostovanjima je 2 pobede, 2 remija i 6 poraza.

Ko voli taktičko nadmudirivanje i jaku defanzivu, kao i meč sa puno startova i verovatno kartona, moćiće da uživa u ovom meču, mi ne očekujemo goleadu, a smatramo da je tim Nacionala na svom stadionu bliži ostvarivanju povoljnijeg rezultata.

PREDLOG za KLAĐENJE: 1X&0-2 gola (kvota 1,80)


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje