petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

OFC Champions League (Australija i Okeanija): Venus – Lautoka

Venus (Tahiti) i Lautoka (Fidži) sastaće se u noći sa utorka na sredu, tačno od 1 ujutru po našem vremenu, u okviru 2. kola grupne faze australijske Lige šampiona. Ove dve ekipe se takmiče u grupi C, a pored njih takmiče se i Auckland City (Novi Zeland) i Madang Fox (Papua Nova Gvineja).

Venus je takmičenje započeo katastrofalnim porazom od ekipe sa Novog Zelanda (poraz od 7:0), dok je Lautoka započela trijumfom od 3:1 nad ekipom sa Papua Nove Gvineje. Izdvajamo ovu utakmicu kao jako interesantnu iz prostog razloga što je u okviru australijske Lige šampiona Venus poslednji put igrao 2001. godine, kada je takođe beležio ne toliko slavne rezultate. Sa druge strane, Lautoka takođe nije igrala u Ligi šampiona od 2011. godine, ali je to svakako nešto veći uspeh u odnosu na klub sa Tahitija. Pored toga, u prvom kolu je pokazala da poseduje kakav-takav kvalitet, te nam nije jasno zašto je kvota na pobedu gosta tačno 1.65, a ne manja.

Naš predlog je zasnovan na pomenutim činjenicama i osećaju, a nadamo se da nećemo da omanemo.


Ovu utakmicu ne možete da pronađete u kladionici MaxBet, ali se nadamo da će je uskoro biti.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje