nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kup jugoistočne AZIJE (AFF kup) 2022! Najave utakmica i prognoza! (SREDA)

Prvog dana takmičenja nismo imali hrabrosti da odigramo protiv gosta, iako smo rekli da ima puno važnih izostaka, pa smo propustili jako dobru kvotu na Kambodžu. Danas dva lagana meča po nama!

Od 11 časova sastaće se Mijanmar i Malezija, meč koji je jako bitan za obe selekcije, ali je činjenica da je Mijanmar potpuni autsajder iako igra na svom terenu. Ovo je tim sastavljen od igrača iz domaće lige, uz par igrača koji igraju na Tajlandu, a rezultati ove godine su jako poražavajući, 6 poraza i 1 remi sa Hong Kongom, u pripremama za ovaj turnir poraženi su od Tajlanda sa 6:0. Za ovo takmičenje faliće im i nekoliko iskusnijih igrača veznjaci Suan Lam Mang (37u/6g), Htet Phyo Wai (15/3), dvojica golmana Soe Moe Kyaw (15/0) i Nyein Chan (10/0), kao i napadač Than Paing (32/2).

Što se tiče Malezije, oni su tim 2018-e bili drugi na ovom takmičenju, da bi 2020-e ispali posle grupne faze i skor 2-0-2. Ove godine ostvarili su sedam pobeda, jednu na penale protiv Tajlanda, uz jedan remi i dva poraza. Tim deluje mnogo bolje nego njegov današnji domaćin, a pripremni period i dve pobede 4:0 sa Kambodžom i 3:0 sa Maldivima, govore o tome da je ovo selekcija koja sebe vidi u top 4 na ovom turniru, međutim problem može da im bude činjenica da će im faliti gotovo svi iskusni igrači, a naročito svi oni iz najvećih klubova Johor Darul Ta’zim, KL City i Sri Pahang.

Danas bez obzira na sastav tima Malezije, smatramo da su i u ovakvom sastavu favoriti protiv Mijanmara, a naš predlog za ovaj meč je ipak igra koja se odnosi na golove NG po kvoti 1,55!


13:30 Šta reći o selekciji Laosa, koja poslednju pobedu na ovom takmičenju ima sada već davne 2004.godine protiv Kambodže. Osim trojice momaka koji svoju karijeru grade u Tajlandu, svi ostali su iz domaće lige, a samo trojica u sastavu imaju više od deset nastupa za tim i to 14,15 i 51 nastup. Što se tiče igara ove godine, ima zanimljivih rezultata poput pobeda u prijateljskim mečevima sa Mongolijom 1:0 i Brunejom 3:2, kao i protiv Tajlanda 1:0, uz meč koji su posle par dana od istog rivala poraženi sa 5:0.

Što se tiče Vijetnama, oni su verovatno nacija koja najviše ulaže u fudbal u ovom delu sveta, a činjenica da su dva puta osvajali ovo takmičenje nameće im obavezu da i sada jure titulu. Stigli su čak i do finalne faze kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, gde su zabeležili pobedu protiv Kine i remi sa Japanom. Vijetnamu će na ovom takmičenju nedostajati samo dvojica važnih igrača, dok je ostatak tim u najjačem sastavu.

Sve osim ubedljive pobede Vijetnama će biti pravo iznenađenje, sve kombinacije 2-2 sa golovima su u opticaju za ovaj meč.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje