nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Finansijski problemi, odlasci igrača i problemi u igri za jedan tim!

Jedan tim je u finansijskim problemima, a pored toga nekoliko bitnih igrača je napustilo klub, igre tima nisu na nivou, pa je klub u dosta velikim problemima, predlog okvirno možet preuzeti do 20 časova, a predložena kvota je okvirno 1,90!

Radi se o utakmici Grčke Super lige u kojoj se od 20:30, u okviru 14.kola se sastaju Ionikos i Panathinakos.

Ionikos je tim koji je na početku sezone, makar po igrama delovao kao tim koji će biti u sredini tabele, međutim naređali su lošije rezultate i sada su na poslednjem 14.mestu sa skorom 1 pobeda, 4 remija i 8 poraza uz gol razliku 10:24. Na domaćem terenu nemaju pobedu još uvek, 4 remija i 2 poraza uz gol razliku 5:11. Kako javljaju grčki mediji klub je i u finansijskim problemima, ali i u organizacionim, pre nekoliko danas su u prijateljskom meču poraženi od OFI-a sa 7:0, trener je hteo da podnese ostavku, ali je ona odbijena od strane kluba, međutim ostao je bez trojice jako važnih igrača Javier Mendoza (10u/2g/0a – ofanzivni vezni igrač), potom levokrilni napadač Reagy Ofosu (3u/0g/0a), kao i Federico Milo (7u/0g/0a – levi bek).

Panathinakos je trenutno na 1.mestu sa skorom 12 pobeda i 1 remi uz gol razliku 24:4, na gostovanjima imaju skor 5 pobeda uz gol razliku 12:2. Tim igra jako dobro i deluje da bi posle dosta sezona mogao da se umeša u borbu za titulu. U gostima osim pobede protiv Volosa koja je bila baš ubedljiva, u svim ostalim pobedama prolazila je igra 2&0-3 gola.

Mišljenje urednika: Dosta problema za sastav domaćina koji igra zaista loše, trener je očigledno nezadovoljan i želeo je da preuzme odogovnost i ode, a pitanje je da li se nešto promenilo i pored podrške uprave, sa druge strane Panata. igra sjajno, pa je po nama i danas bliže pobedi, kvota je samo 1,55 i to je za nekog ko igra sigurice dosta izgledna opcija, naš predlog je ipak kvote 1,88, a to je igra 2&0-3 gola.

1:1 (0:1)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje