petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Igraće bez 7 igrača danas!

Jedan tim će igrati bez sedmorice igrača danas, među kojima su dvojica igrača odsutna zbog administrativnih problema, ostali povrede. Tu je i najbolji asistent i drugi strelac tima. Meč okvirno možete preuzeti do kasnih večernjih časova, a predložena kvota je 1,67.

Gremio je tim koji je do ovog kola iz kup takmičenja već izbacio četiri tima, Campinense, Ferroviario, ABC i Kruzeiro i žele da stignu što dalje. U prvom odigranom susretu protiv Bahije bilo je 1:1, što ih stavlja u jako povoljan položaj pred revanš meč koji je noćas na programu.

Sa druge strane Bahia je takođe stigla do ovog kola preko četiri protivnika, to su Jacuipense, Camboriu, Volta Redondu i Santos. Pred ovaj meč trener gosta ima problema sa nekim izostancima, pre svega izostaće dvojica defanzivaca David Duarte (19u/1g/0a) i Jhoanner Chávez (29u/1g/1a), faliće i vezni igrači Thaciano (13u/2g/4a), najveći problem biće izostanak najboljeg asistenta i drugog strelca tima – levokrilnog napadača Biel-a (30u/8g/6a), izostaće i još jedan zapažen igrač Vitor Jacaré (30u/6g/4a), kao i napadač Vinicius Mingotti (8u/2g/0a)

Mišljenje urednika: Kada pogledamo i ligu Brazila, domaći tim Gremija koga predvodi Luis Suarez u napadu igra mnogo bolje, Bahia naročito u gostima ima problema, tako da mislimo da će i danas ostati bez plasmana dalje i da će Gremio slaviti na svom terenu protiv oslabljenog gosta, naš predlog je igra 1&0-4 gola po kvoti 1,67.

1:1 (uz promašen penal domaćina, prečku i nekoliko sjajnih šansi koje je odbranio golman Bahie)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje