utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Dinamo Tbilisi – FC Astana

Nakon 1:1 iz Kazahstana, Dinamo iz Tbilisija će da ugosti Astanu u okviru revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, danas od 18 časova na stadionu „Boris Paichadze Dinamo Arena“ u Tbilisiju.

Astana je krenula ofanzivno od samog početka, ali nisu uspeli dap ronađu put do mreže, ipak, već u 11. minutu su uspeli da povedu, i delovalo je da će zaista da dominiraju na punom stadionu. Ipak, uz malo sreće, preko odbitka fudbaleri iz Tbilisija su uspeli da izjednače rezultat na 1:1, a opšti utisak je da su obe ekipe prikazale sasvim dobru igru, da su pokušavale, ali više golova nije bilo. Astana je uvek neugodan rival, pogotovo na svom stadionu, i deluje da je Dinamo odradio veliki posao time što je uspeo da ostane neporažen u gostima.

Ipak, danas je pitanje da li će im drugi najbolji strelac ekipe biti na terenu, a u pitanju je Zoran Marušić, a njegov izostanak mogao bi da se oseti na terenu. U svakom slučaju, Astana je u formi, aktuelno im je prvenstvo i verujemo da će dati sve od sebe da ovde prođu dalje, pa ćemo igrati duplu šansu na goste, na osnovu iskustva igranja u Evropi. Tip „X2“ plaća se kvotom 1.50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje