subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Sheriff Tiraspol – Farul Constanta

Šerif će da ugosti Farul večeras od 19 časova u okviru revanš utakmice 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utakmica će biti na programu na stadionu „Stadionul Sheriff„. Rezultat prve utakmice je 1:0 za rumunski tim.

Rumunski tim je imao podršku sa tribina u prvoj utakmici, što je rezultiralo time da već od starta krenu da nižu prilike, a već u prvih 10-ak minuta utakmice šerif je delovao neprepoznatljivo, a gotovo da tokom prvog dela igre nije imao pravu priliku. Drugo poluvreme donelo je malo veću inicijativu Šerifa na samom početku, ali su domaći na osnovu sjajnog snalaženja uspeli Davida Kikija da postignu pogodak za 1:0, a od tog momenta Šerif je stao na loptu i krenuo ozbiljnije da preti, ali i dalje bez pogotka.

Da li će ovo biti prilika moldavskom timu da se revanšira, sigurno da hoće, pogotovo što imaju više iskustva u Evropi i igraće pred svojim navijačima. Želeće Moldavci da se domognu 2. kola, te će sigurno od početka utakmice da igraju ofanzivno, a naš predlog je tip „P/K1“ po kvoti 1.70.

Nedostatak za Šerif može da bude izostanak najboljeg strelca ekipe, Nigerijca po imenu Rasheed Akanbi. Svakako, nadamo se da to neće predstavljati ogromnu prepreku Moldavcima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje