subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Olimpija Ljubljana – Valmiera

Na stadionu „StožiceOlimpija će večeras od 20 časova da ugosti predstavnika Letonije, ekipu Valmiera, u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Olimpija iz Ljubljane je predstavnik Slovenije u Ligi šampiona za sezonu 2023/24, a reč je o ekipi koja tržišno vredi oko 12.130.000 evra, dok je je najkvalitetniji pojedinac Timi Max Elsnik, inače i kapiten eima, dok ne zaostaju za njim ni Marcel Ratnik, Svit Seslar, pa ni golman tima, Matevz Vidovsek. Kada su u pitanju uspesi u Evropi, nisu se proslavili prošle sezone, jer su ispali već u 2. kolu kvalifikacija za Ligu konferencija od rumunskog predstavnika Sepsi Sfântu Gheorghe, dok su poslednji put kvalifikacije za Ligu šampiona igrali u sezoni 2018/19, gde su poraženi u 1. kolu od Qarabaga.

Letonska Valmiera igraće kvalifikacije za Ligu šampiona prvi put u svojoj istoriji, a tek su od sezone 2020/21 krenuli da se bore u Evropi, ali im je uvek domet bio jedan evropski meč po sezoni. Sada će igrati protiv Olimpije i teško da mogu da se nadaju prolasku dalje. Tržišna vrednost ekipe se procenjuje na oko 6.800.000 evra, dok su najistaknutiji pojedinci Camilo Mena iz Kolumbije, kao i Roman Yakuba i Ivan Zhelizko iz Ukrajine. Ekipu mahom čine letonski fudbaleri, ali ima i stranaca u timu.

Pred svojim navijačima, vođeni iskustvom u Evropi i kvalitetom, ovde vidimo pobedu domaćina, a naš predlog je tip „1&D2+“ po kvoti 1.60.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje