nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Rakow – Qarabag

Poljski šampion je vrlo lako prošao prethodnu rundu kvalifikacija pobedom na estonskom Florom, na domaćem terenu 1:0, dok su u gostima još lakše slavili 0:3. Na otvaranju lige za vikend sjajno su otvorili i novo prvenstvo pobedom na domaćem terenu protiv Jagiellonije 3:0. Prvi pokušaj kvalifikacije u grupnu fazu za ovaj klub za sada prolazi jako dobro, prošle godine ispali su u plejof rundi za Ligu konferencija od Genta, a pre toga su izbacili litvansku Suduvu i ruski Rubin. Problem za tim može da bude teška povreda najboljeg strelca tima prošle sezone Ivi Lopez.

Karabag sa druge strane posle desete titule prvaka Azerbejdžana odlično počeo i kvalifikacije za Ligu šampiona gde su dobili prvaka Gibraltara – Lincoln Red Imps pobedama u gostima 1:2 i na domaćem terenu 4:0. U ligi su igrali vrlo efikasno i na 36 mečeva postigli čak 91 gol. Kevin Medina odrađuje treći meč suspenzije zbog crvenog kartona i nema ga u timu danas kod Karabaga.

Mišljenje urednika: Ovi rivali odigrali su prijateljski meč tokom priprema u januaru 2023.godine kada je Rakow slavio 3:0, verujemo da je poljski tim na domaćem terenu u blagoj prednosti, iako ne očekujemo da se ovaj dvomeč reši danas, pa prema tome idemo sa predlogom 1X&0-3 gola po kvoti 1,55.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje