ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: BATE Borisov vs Partizani

Večeras je na programu revašn susret između ekipa Bate Borisov i Partizani, a meč će se igrati na neutralnom terenu Mezőkövesdi Városi Stadion, Mezőkövesd u Mađarskoj, prvi meč zavrešen je nerešeno 1:1.

Videli smo zanimljiv duel u prvom meču, a logično zbog domaćeg terena i navijača pritisak je u prvom poluvremenu prva pravila ekipa Partizani, ali bez šansi iz kategorije 100%, potom se Bate oslobodio pritiska i stvorio dve opasne situacije pred golom domaćina, ali je zavrešeno bez golova, 0:0. U drugom delu je poveo BATE, potom opet velika inicijativa domaćina i izjednačenje, a do kraja meča ostalo je 1:1 bez velikih šansi za oba tima. Po prikazanoj igri radi se o duelu timova sličnog kvaliteta, Partizani su upravo u Mađarskoj 2016-e savladali na penale Ferencvaroš i prošli dalje, ali su potom na dva gostovanja gubili od Salzburga i Karabaga.

Gosti će danas biti komletni, dok će domaćinu faliti defanzivac Volkovi (13u/2g) i napadač Laptev (10u/1g).

Mišljenje urednika: Slično poput prvog meča, ne očekujemo ni sada previše otvoren fudbal sa obe strane jer kao što smo rekli, oba tima su sličnog kvaliteta, neutralan teren donekle poništava prednost BATE-a u tom pogledu, ali svakako da je po nama beloruski tim za nijansu bliži prolasku dalje, probaćemo ovde sa golovima 0-2 gola po kvoti 1,60, takođe zanimljivo deluje i igra I0-1&II0-2 po kvoti 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje