ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: Zrinjski – Urartu

Revanš meč u Mostaru na stadionu ,,Pod Bijelim bregom“ odigraće domaćin Zrinjski i šampion jermenije Urartu. U prvom meču bilo je 0:1 za Zrinjski.

Zanimljiv duel u prvom susretu odigrala su ova dva tima, gde su oba rivala imala periode svoje dominacije i šansi, ali jako malo onih iz kategorije 100%, ukoliko bi trebalo da se opredelimo za kvalitetniji tim po prikazanom, to je u ovom trenutku Zrinjski, iako je rani početak sezone i tim nije u takmičarskoj formi. Glavne zvezde po imenima Urartua – Yaya Sanogo i Ozbiliz nisu ni blizu forme u kojoj su igrali u najvećim evrospkim klubovima, a ostatak tim po kvalitetu nije ni blizu tog nivoa, tako da je sasvim jasno kome dajemo veće šanse za prolazak dalje, ali uz veliku dozu opreza jer ume prvak Jermenije da napravi problem, u prvom meču propustili su jednu ili dve solidne šanse da možda oni imaju prednost pred ovaj susret, a gol Zrinjaskog došao je u nadoknadi vremena, kada je posle kornera pogodio igrač Zrinjskog za veliko slavlje i pobedu.

Pred ovaj meč Zrinjski neće imati na raspolaganju veznjaka Jukića, kao i defanziva Jakovljevića koji nisu igrali ni prvi susret.

Za razliku od njih, Urartu je ostao bez jednog od najboljih veznjaka, nigerijca Uguchukwu Iwua koji je napustio klub, a neće biti ni standardnog veznjaka Mkrtchyana.

Mišljenje urednika: Zrinjski ima nedelju dana više treninga, a na svom stadionu pred punim tribinama verujemo da može do još jedne pobede i prolaska u narednu rundu kvalifikacija protiv objektivno slabijeg gosta, pobeda domaćina plaća se kvotom 1,55, a možete pokušati i sa igrom 1&0-3 gola po kvoti 2,05

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje