nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Kvalifikacije za Ligu šampiona 2023/24: TNS – Haken

U Velsu će šampion ove države TNS dočekati u revanš susretu švedski Haken, koji je slavio u prvom meču sa 3:1, a taj rezultat smo videli i na poluvremenu meča.

Što se tiče prvog susreta Haken je pokazao da je kvalitetniji rival u prvom delu igre gde su već posle 12 minuta vodili 2:0, primili su gol iz jedne polukontre i do kraja poluvremena dali još jedan gol i tako stavio tačku na prvi meč. Drugo poluvreme ista slika, dominacija domaćina preko 77% poseda lopte i još dve dobre šanse, ali bez gola u drugom delu igre. Deluje da je Hacken već prošao dalje, pre svega zbog činjenice da je pokazao kvalitet više u prvom delu igre, jer prednost od dva gola je dostižna, ali po nama TNS teško može do dva gola, a to bi ih tek vodilo u produžetke, a da Haken sa ovom igrom ne postigne nijedan. U prošlosti je TNS umeo da dobije klubove slabijeg renomea u ovoj fazi na svom terenu, ali i da bude poražen poput meča sa FC Kopenhagenom 0:2 ili Rijekom 1:5.

Što se tiče izostanaka Haken će ih imati i to su vezni igrač Romeo Amane (13u/2g) i prvi strelac tima Beni Traore (14u/12g) koji je pred transferom.

Mišljenje urednika: Verujemo da će domaćin pokušati da odigra najbolje što može i pritisne prvaka Švedske, ali po prikazanom u prvom susretu to će biti jako teško, u slučaju da otvore prostor iza leđa svoje odbrane, ne bi me čudilo da Hacken postigne nekoliko golova, ipak opredelili smo se za varijantu sa golovima koja ne bi prošla u prvom meču, 1P1-3&2P1-3 gola po kvoti 1,88

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje