petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 28. kola (ponedeljak)

Alaves će da ugosti Real Betis u okviru poslednje utakmice 28. kola španskog prvenstva, a biće ovo jedan veoma neizvestan i težak susret za prognozu. Utakmica će se odigrati od 21:00 po našem vremenu.

Alaves zauzima 16. mesto uz skor 10-1-16, gol razliku 24:39 i 31 osvojen bod, dok se Real Betis nalazi na 10. mestu uz skor 11-4-12, gol razliku 43:52 i 37 osvojenih bodova. Las Palmas, Deportivo iz La Korunje i Malaga su ugroženi, a najveće šanse da izbori opstanak ima Las Palmas koji trenutno ima 20 bodova. Stoga, čak 11 bodova prednosti ima Alaves u odnosu na Las Palmas. Sa druge strane, ulazak u Evropu je zaista jako daleko za obe ekipe, te sumnjamo da će im to biti cilj. Real Betis ima teoretske šanse da se domogne iste, ali zaista vrlo, vrlo teško.

Što se izostanaka tiče, za domaći tim neće igrati samo Carlos Vigaray (12/0/0 – odbrana), dok za gosta neće igrati Antonio Sanabria (16/8/0 – napad), Zouhair Feddal (18/3/0 – odbrana), Joaquín (28/4/5 – sredina, upitan) i Ryad Boudebouz (18/1/1 – sredina, upitan).

Najveću opasnost po gol Alavesa mogao bi da predstavlja Sergio León, koji je ujedno i najbolji strelac ekipe sa 10 postignutih golova u sezoni.

Postave bi trebalo da budu sledeće. Za Alaves: Pacheco – Duarte – Laguardia – Ely – Aguirregabiria – Pedraza – Pina – Garcia – Gomez – Haddadi – Guidetti. Za Real Betis: Adan – Mandi – Bartra – Amat – Francis – Guardado – Ruiz – Joaquin – Firpo – Leon – Moron.

Kada je u pitanju predlog za klađenje, naš savet je da ovu utakmicu preskočite, ili da tipujete na raspon golova „2-4“ po kvoti 1.50, čisto na osećaj.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje