petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LaLiga (Španija): Najava 37. kola (subota)

Danas je na programu 8 utakmica španskog prvenstva, a kako ne biste propustili nešto bitno, u par crta ćemo izdvojiti nešto o svakom susretu. Bilo da ste kladioničari ili ne, evo šta vas očekuje danas!


16:15 Real Sociedad – Leganes
Reklo bi se rezultatski nebitna utakmica za obe ekipe, Sosijedad siguran na sredini tabele, Leganes obezbedio opstanak. Ukoliko želite da se kladite, golovi nisu loša opcija, ali ne treba forsirati sa ulogom.

18:30 Alaves – Athletic Bilbao
Potpuno identična situacija kao i sa utakmicom iznad, obe ekipe su obezbedile opstanak, prvenstvo će završiti na sredini tabele, a rezultat je danas potpuno sporedan na ovom susretu.

18:30 Betis – Sevilla
Veoma uzbudljiv meč nas očekuje, u to nema sumnje. Betis se bori da uđe u Ligu Evrope, dok Sevilja mora da ima pogodan rezultat u poslednja 2 kola, a da se pritom i drugi rezultati poklope, kako bi otišla u Ligu Evrope bez kvalifikacija. I ovde možete da pokušate sa golovima.

18:30 Deportivo La Coruna – Villarreal
Deportivo je ispao u drugu ligu, i ne vidimo šta može da se desi da danas dođe do pobede, osim da Viljareal odigra za kladionice. Po nama je ovo čista dvojka na Viljareal, koja bi mu gotovo sigurno obezbedila zimu u Evropi.

18:30 Eibar – Las Palmas
Očekujemo ubedljivu pobedu Eibara ovde, iako ni ova utakmica nema rezultatski značaj. Eibar je jedna od ekipa koja nas uvek prijatno iznenadi, a danas očekujemo i goleadu, ali i pobedu domaćina.

18:30 Getafe – Atletico Madrid
Razlog zbog kog je kvota na pobedu gosta preko 2.35 je taj što ovde bodovi Atletiku nemaju nikakav značaj, a Hetafe mora da pobedi, ukoliko želi do kvalifikacija za Ligu Evrope. Nadamo se da će Hetafe uspeti da ostane makar neporažen danas.

18:30 Girona – Valencia
Možda i najveće ovosezonsko osveženje španskog fudbala je Đirona, ekipa koja je uspela da 2 kola pred kraj zauzme 9. poziciju, a moguće je, ali vrlo teško, da će se popeti za još 1 poziciju gore do kraja šampionata. Stvarno fenomenalan uspeh, a ovde možemo da očekujemo samo golove.

20:45 Real Madrid – Celta Vigo
Apsolutno sve sem pobede Reala bilo bi iznenađenje, a Selta po tradiciji ume da namuči Madriđane, makar u tom smislu da postigne minimalno jedan pogodak po susretu. I ovde očekujemo mnogo golova, prvenstveno zbog statistike, a onda zbog toga što ovde ne postoji rezultatski značaj.


Ove utakmice možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje