četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (najava utakmice): CSKA Moscow – Lyon

CSKA Moskva će da ugosti Lion večeras od 19 časova po našem vremenu na stadionu po imenu „Arena CSKA“ u Moskvi, a favorit na ovoj utakmici gotovo i da ne postoji, ako je verovati kladionicama.

CSKA se trenutno nalazi na 5. mestu u ruskom prvenstvu, a ipak ima čak 10 bodova više od šestoplasirane Ufe, te se stoga čelnicima CSKA „smeši“ Evropa i naredne sezone, najverovatnije. Lion se nalazi na 4. mestu i ne postoji gotovo nikakve šanse da se domogne ni drugog, a kamoli prvog mesta na kraju sezone, ali sigurno da će pokušati da se domogne makar trećeg koje bi ga odvele u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Što se izostanaka tiče, za domaći tim neće igrati Viktor Vasin (27/2 – odbrana), Vasili Berezutski (24/1 – odbrana), Aleksei Berezutski (15/1 – odbrana), Georgy Schennikov (19/3 – odbrana), Mario Fernandes (27/0 – odbrana) i Timur Zhamaletdinov (16/2 – napad), dok za gosta neće igrati Rafael (21/1 – odbrana) i Nabil Fekir (34/21 – napad).

Postave ova dva rivala i dalje nisu poznate, s obzirom na to da će gotovo cela defanzivna linija nedostajati ruskom prvoligašu, te će biti zanimljivo ispratiti rezultat ove utakmice.

Zbog gore pomenutih izostanaka, smatramo da će Lion uspeti da ostane neporažen večeras, a ne očekujemo previše atraktivnu utakmicu jer klimatski uslovi u Rusiji nisu onakvi na kakve su Francuzi navikli. Sve u svemu, predlog „X2“ po kvoti 1.40 je sasvim solidna opcija.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje