petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope (najava utakmice): Atletico Madrid – Locomotiv Moscow

Atletiko Madrid će da ugosti Lokomotivu iz Moskve od 19 časova po našem vremenu, a utakmica će se odigrati na stadionu „Wanda Metropolitano“ u Madridu. Atletiko je apsolutni favorit na papiru, a ostaje mu još samo da to dokaže i na terenu.

U prvenstvu Španije Atletiko se nalazi na 2. mestu uz samo 8 bodova manje u odnosu na prvoplasiranu Barselonu, a uz čak 7 bodova više u odnosu na trećeplasirani Real Madrid. Nakon pauze u ruskom prvenstvu, Lokomotiva je nastavak šampionata započela remijem sa Spartakom iz Moskve, ali i dalje zauzima prvu poziciju uz čak 7 bodova više u odnosu na drugoplasirani Krasnodar.

Kada su izostanci u pitanju, Atletiko gotovo u punom sastavu večeras, odnosno samo bez Stefana Savića (27/0 – odbrana), ali i to nije sigurno. Što se tiče izostanaka kod gosta, na teren najverovatnije neće izaći samo Jefferson Farfan (24/12 – napad) i Ari (5/1 – napad).

Postave bi trebalo da su sledeće. Za Atletiko Madrid: Moya – Luis – Godin – Gimenez – Juanfran – Koke – Niguez – Partey – Correa – Griezmann – Gameiro. Za Lokomotivu: Guilherme – Ignatjev – Kverkvelia – Pejčinović – Rybus – Denisov – Miranchuk – Fernandes – Farfan (upitan) – Ari (upitan).

Poznavajući igru Atletiko Madrida, ali i Lokomotive, ovo ne bi trebalo da bude preterano efikasna utakmica, ali svakako da je Atletiko i dalje apsolutni favorit. Stoga, naš izbor je tip „1X&0-2“ po kvoti 1.95.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje