četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Evrope: Susret Liona i Bešiktaša mogao bi da nam donese golove!

Lion će dočekati Bešiktaš večeras u okviru četvrtine finala Lige Evrope, a termin utakmice biće standardan, tačnije od 21:05 po našem vremenu. Naše je mišljenje da je ovo možda i najinteresantniji meč večeras, iz prostog razloga što su kladionice možda precenile kvalitet Liona, a nisu dovoljno dobro procenile kvalitet Bešiktaša.

Lion na svom terenu igra odlično, slavio je na 9 od poslednjih 11 utakmica, a Bešiktaš nije poražen na 12 od poslednjih 13 utakmica. Tačnije, jedini poraz fudbaleri turskog kluba pretrpeli su od Astre u okviru prijateljske utakmice.

Izostanci:

Obe ekipe će igrati skoro kompletne, dok za domaće neće igrati najnovije pojačanje, Memphis Depay (27u/7g/3a) i Maxime Gonalons (37u/1g/1a), dok je pod znakom pitanja i dalje Jérémy Morel (37u/0g/3a).

Za goste neće igrati Vincent Aboubakar (33u/16g/1a), a Ricardo Quaresma (54u/8g/14a) je i dalje pod znakom pitanja.

Bešiktaš ove sezone igra fenomelano, prvi su u prvenstvu uz čak 5 bodova prednosti u odnosu na Basaksehir, a Tosun je prvi strelac lige sa ukupno 17 pogodaka, te bi on mogao da predstavlja najveću pretnju po Francuze večeras. Uz njega, tu su i Talisca i Rodallega koji bi mogli da naprave problem Francuzima u ovom susretu.

Predlog za klađenje:

Naš predlog za klađenje jeste tip GG, iz prostog razloga što verujemo da ekipe koje se nalaze u ovakvim formama moraju da pruže svoj maksimum na susretu kao što je ovaj, te se nadamo da će napadači obe ekipe biti raspoloženi i da mreže neće mirovati. Srećno!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje