petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga konferencija 2022/23: Shkendija – Ararat Yerevan (najava utakmice)

Škendija i Ararat Yerevan odmeriće snage večeras od 20 časova po našem vremenu u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija. Utakmica će biti odigrana u Skoplju.

Prošlu sezonu Škendija je završila na 3. mestu u prvenstvu, iznad nje su bili Škupi i Akademija Pandev, dok je pripreme za novu sezonu odigrala polovično, ostvarivši pobedu, 2 remija i poraz. Ararat je prvensto Jermenije završio na 2. mestu, sa svega 1 bodom manje od prvoplasiranog Pjunika iz Jerevana, koji je uspeo da odoli rumunskom Klužu u 1. kolu kvalifikacija za LŠ.

Za domaći tim igraju mahom Makedonci, a možda najbolji pojedinac ekipe je ujedno i kapiten, štoper Egzon Bejtulai, dok se ističe i levokrilni napadač Ljupco Doriev. Tržišna vrednost ekipe se procenjuje na 6.800.000 evra. Kada je reč o gostima, njihova tržišna vrednost iznosi 3.670.000 evra, a kao što je i očekivano, za njih mahom igraju Jermeni. Ipak, malo su „prošarani“ strancima, pa tako ne čudi da gotovo na svakoj poziciji imaju i inostranog fudbalera.

Škendija igra evropske kvalifikacije bez pauze od sezone 2014/15, ali bez većeg uspeha. Da li je Ararat prava mera za nastavak evropskog ciklusa kvalifikacija ove sezone, saznaćemo, ali verujemo da će obe ekipe biti vrlo obazrive. Sezona tek počinje, igrači možda nisu najuigraniji, a ulog je prilično velik. Naš predlog je tip „1X&0-3“ po kvoti 1.65.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje