petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga konferencija 2022/23: Tre Penne – Tuzla City (najava utakmice)

Tre Penne i Tuzla City sastaće se večeras od 20:45 po našem vremenu u okviru prvog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Tre Penne je sezonu završio na 2. mestu u regularnom delu šampionata, da bi potom igrali plej-of u kom su poraženi u finalu od ekipe La Fiorita, koja je predstavljala San Marino u pretkolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Sa druge strane, Tuzla City je vicešampion Bosne i Hercegovine i imala je 27 bodova manje od prvoplasirane ekipe Zrinjski.

Domaći tim je prošle sezone ispao od gruzijske ekipe Dinamo Batumi rezultatom 7:0, dok je interesantno da od sezone 2019/20 redovno učestvuju u evropskim kvalifikacijama, ali bez uspeha. Ekipa iz Tuzle će debitovati u Evropi upravo ove sezone, a već na prvom meču ih čeka slabiji rival na papiru, kog treba i pobediti na terenu.

Ekipa iz San Marina vredi 965.000 evra, a u istoj igraju lokalni fudbaleri, dok ekipa iz Tuzle vredi 4.790.000 evra i za nju igraju fudbaleri sa Balkana, uz svega jednog čistog stranca, a to je golman Malcolm Barcola, koji je došao iz Liona.

Treba imati u vidu to da su od svih klubova, klubovi iz San Marina ipak gotovo uvek među najslabijima, bilo da ih poredimo sa ekipama iz Andore ili Gibraltara. Sa tim u vezi, Tuzla City će sigurno imati pritisak, jer igra protiv slabijeg na papiru, a i debituje u Evropi. Ipak, istakli bismo da ovde zaista postoji razlika u kvalitetu i da bi gosti, iako su daleko od najboljih u svojoj ligi, trebalo da slave bez problema. Predlažemo tip „2&2-4“ po kvoti 1.65, jer sumnjamo u baš minimalnu pobedu, ali isto tako sumnjamo i u jako ubedljivu pobedu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje