četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Maribor – Šerif (najava utakmice)

Danas na programu pet mečeva u kvalifikacijama za Ligu šampiona, u Mariboru nas očekuje dule između domaćeg tima, prvaka Slovenije i prošlogodišnjeg najvećeg iznenađenja u Evropi, ekipe Šerifa iz Moldavije.

Ekipa Maribora je posle ne tako sjajnog izdanja u prvom meču protiv Soligorska na domaćem terenu i rezultata 0:0, uspeo da slavi u gostima i uz jako dobru igru rezultatom 0:2 prođe beloruski tim i izađe na megdan moldavskom Šerifu. Mariboru je počela i domaća liga za vikend gde su odmarali gotovo čitav tim i poraženi su od Radomlja sa čak 3:0, tako da će danas morati da opravdaju loš start lige, dobrim rezultatom u Evropi. Što se tiče tima, spominjali smo već da će njima najviše faliti napadač Mudrinski, najbolji strelac tima prošle sezone, ali se već u prvim mečevima istakao mladi napadač, Roko Baturina sa dva gola i on bi mogao da bude naslednik Mudrinskog.

Što se tiče Šerifa, oni su u dvomeču izbacili prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu Zrinjskog, posle 0:0 u Bosni, slavili su na domaćem terenu 1:0. Definitivno se vidi da Šerif nije tim iz prošle sezone, odlazak trenera, a potom i čitavog tima ostavio je posledice i vidi se u igri da je tim dosta neuigran i da će teško ponoviti rezultate iz prošle sezone u Evropi. Tim je sastavljen mahom od igrača iz Afrike – golman je iz Gane, odbrana Gana, Kamerun, Bosna i Brazil, u veznom redu su dvojica igrača iz Burkine Faso, Malija, Albanije, dok su napadači Nigerijac i Gvinejac.

Mišljenje urednika: Po nama se radi o duelu timova sličnog kvaliteta, tako da će i ovaj dvomeč, kao i prethodne mečeve ova dva tima u kolu kvalifikacija pre rešiti neki detalj, prekid ili sitnica. Po nama je idealan predlog igra 1X&0-3 gola po kvoti 1,70, dok je dobar predlog i W1 po kvoti 1,90 (u slučaju remija kvota je 1,00)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje