subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Qarabag – Lech Poznan (najava utakmice)

Karabag će da ugosti Leh danas od 18 časova po našem vremenu u okviru revanš meča 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Kada pogledamo statistiku prve utakmice, stiče se utisak da je Leh prošao i više nego odlično, jer su gosti bili za nijansu dominantniji, ali gol nisu uspeli da postignu.

Evropske utakmice nisu nepoznanica za azerbejdžanskog šampiona i oni sigurno imaju dovoljno iskustva da uđu u ovaj meč staloženo i mirno. Sa druge strane, možemo reći i da je Leh popravio utisak na Evro sceni u poslednjem periodu i da će dati sve što je u njihovoj moći da ne prokockaju prednost koju imaju.

U međuvremenu, Leh je sezonu započeo, pored Lige šampiona, porazom od Rakowa u Super Kupu, tako da im je jedna titula promakla. Sada će im fokus biti na prvenstvu, Kupi, i na evropskim kvalifikacijama.

Bilo kako bilo, verujemo da će u Bakuu domaćin da ide na pobedu, ali ne bismo otpisali ni goste olako i rekli da je ovo siguran trijumf Karabaga. Interesantno nam deluje tip „1X&2+“ jer verujemo da, ukoliko obe ekipe ponove partiju iz Poznanja, teško da će se ovog puta zadržati na svega jednom golu. Kod ovakvih utakmica, kada je ulog za ovakve timove relativno velik, uz jedan rani gol, lako se otvara mogućnost da vidimo još neki. Verujemo da će se domaćin truditi da izvuče pobedu, a gosti će biti zadovoljni i remijem, pa nas ne bi preterano začudilo da vidimo i remi. Dakle, tip „1X&2+“ po kvoti 1.60 nam deluje interesantno.


Najava prve utakmice ovih ekipa je na linku

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje