četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Qarabag – Zurich (najava utakmice)

Karabag će da ugosti Cirih danas od 18 časova u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Predstavnik Azerbejdžana bio je bolji od poljskog Leha iz Poznanja, iako je u Poljskoj izgubio rezultatom 1:0. Kod kuće su im vratili i više nego dovoljno, te su slavili sa ubedljivih 5:1. Sa druge strane, Cirih je sezonu započeo porazom od Jang Bojsa već u 1. kolu, iako su imali šansi na tom meču. Pre toga, preipremni period im je išao ulaznim ali i silaznom putanjom.

Sudeći na osnovu tranfermarkt-a, vrednost švajcarskog tima je čak oko 3 puta veća od šampiona Azerbejdžana, ali vidimo da kladionice favorizuju domaći tim, što je mahom zbog prvog kola, ali i u neku ruku iskustva koji ima ovaj tim na evropskoj sceni.

Što se tiče izostanaka, Karabag je verovatno u punom sastavu, dok će za Cirih izostati samo Bećir Omeragić koji igra u zadnjoj liniji, a upitan je i Blerim Dzemaili koji verovatno neće igrati.

Jednostavno, ekipa koja je osvojila duplu krunu u Azerbejdžanu se ovde može videti kao blagi favorit, ne verujemo da će da izgube, a isto tako sumnjamo da će se utakmica završiti bez golova. Stoga, probaćemo sa predlogom „1X&2+“ po kvoti 1.78.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje