četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona 2022/23: Žalgiris – Malmo FF (najava utakmice)

Žalgiris i Malme snage će odmeriti danas od 18 časova po našem vremenu u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Predstavnik Litvanije se mučio u prvom meču protiv Balkani-a, ali i u drugom, te je tek nakon produžetaka uspeo da izbori plasman u drugo kolo. Sa druge strane, delovalo je da će Malme već kod kuće da obezbedi prolaz protiv Vikingura iz rejkjavika, ali se pošteno namučio i u gostima, te je uz ukupno 6:5 (3:2 u prvom meču, 3:3 u drugom) uspeo da se plasira dalje. U međuvremenu su igrali i dva meča u ligi, na oba su slavili bez primljenog gola.

Tržišna vrednost Šveđana je oko 5x veća od Litvanaca, imaju iskustva igranja u Evropi, a zanimljivo je i da su 2015. godine igrali međusobno, a tada je Malme iz dvomeča bio bolji rezultatom 1:0.

Kada je o izostnacima reč, za Žalgiris neće igrati samo Ovidijus Verbickas iz sredine terena, a za Malme Adi Nalić iz napada i Oscar Lewicki sa sredine terena.

Smatramo da je Malme ipak u prvom kolu imao atraktivnijeg protivnika, da im je sezona u jeku i da im je igra na solidnom nivou, te nam tip „X2&2-5“ po kvoti 1.60 deluje kao solidna opcija.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje