subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Mančester Siti – Totinhem (Najava meča i predlog za klađenje)

Večeras od 21 časa po našem vremenu na programu su dve revanš utakmice četvrt-finala Lige Šampiona, a u jednoj od njih sastaće se ekipe Mančester Siti i Totinhem.

Ova utakmica odigraće se na stadionu Mančester Sitija, dok će pravdu deliti turski arbitar Cunejt Čakir.

Prvi susret završen je rezultatom 1:0 za Totinhem, a činjenica da su ostali netaknute mreže na svom stadionu, daje im veliku prednost pred ovaj revanš susret. Ono što može da zabrine navijače Totinhema jeste činjenica da su na ovom meču ostali bez prvog strelac tima Harija Kejna.


Ekipa Mančester Sitija svakako jedan od favorita za ,,ušati pehar“ u ovom trenutku uz Barselonu i tim koji je u 2019-toj u sjajnoj formi, na 24 meča, ostvarili su 21 pobedu, a jedan od dva poraza upravo im je naneo Totinhem u prethodnom meču. Tim je posle te utakmice savladao rutinski Kristal Palas 3:1 na gostovanju i sa velikim samopouzdanjem ulazi u ovaj meč, rešen da što pre nadoknadi minus iz prvog meča.

Izostanci: Fernandinjo (27/1 – pod znakom pitanja – vezni igrač)

Očekivani sastav: Ederson; Walker, Stones, Laporte, Mendy; De Bruyne, Fernandinho/Gündogan, David Silva; Bernardo Silva, Agüero, Sterling


Što se tiče Totinhema, oni su sve iznenadili u prvom susretu pre svega jako strpljivom igrom, a čini se da je vikend pobeda 4:0 protiv Hadersfilda, dodatno podigla samopouzdanje u timu, koji će bez Harija Kejna morati da traži put do prolaska u top 4 tima Lige šampiona, što bi moglo da predstavlja određeni problem. Svakako da se danas ponovo očekuje defanzivniji pristup ovog tima i još veći posed na strani rivala, a šansa će se pre svega tražiti preko brzonogih Lukasa i Sona iz kontanapada, kao i iz prekida posle šuteva i centaršuteva Tripera i Eriksena.

Izostanci: Hari Kejn (28/17 – napad- prvi strelac tima), Erik Dier (16/2 – sredina), Aurier (8/0 odbrana), pod znakom pitanja su nastupi Ali-a (20/5 sredina) i Lamele (18/4)

Оčekivana postava:Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Rose; Sissoko, Wanyama; Eriksen, Lucas, Son; Llorente


Prvi meč nam je stavio do znanja da se radi o dva tima približno sličnog kvaliteta kada se pogleda globalna slika timova, ali svakako da Siti poseduje mnogo veći ofanzivni arsenal od Totinhema, a mislimo da ne postoji ni promil šansi da večeras Siti ponovo ne postigne pogodak, a po našem mišljenju verovatno i više od jednog, a da li će to biti dovoljno za prolazak dalje, zavisiće isključivo od odbrane ovog tima od brzih kontranapada i opasnih prekida rivala.

PREDLOG za KLAĐENJE: Mančester Siti ide dalje (kvota 1,65)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje