sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga šampiona (najava utakmice): AS Roma – Shakhtar

Roma će da ugosti Šahtjor u okviru revanš utakmice osmine finala Lige šampiona, a rezultat iz prvog meča donekle ide na ruku italijanskom prvoligašu, zbog gola koji je postigao u gostima.

Međutim, nismo sigurni koliko će ovo biti „lak posao“ za fudbalere iz Rima, pogotovo što Šahtjor beleži dobre rezultate u poslednje vreme, a protiv Rome je slavio na poslednje 4 utakmice. Kada su u pitanju izostanci, u domaćem taboru neće biti Ricka Karsdorpa (1/0/0 – odbrana) i Gregoira Defrela (13/1/0 – napad). Za gosta neće igrati Maksim Malyshev (1/0/0 – sredina), Darijo Srna (10/0/0 – odbrana) i Sergey Krivtsov (11/2/0 – odbrana, upitan).

Kao što i sami vidite, obe ekipe će u utakmicu ući u skoro punom sastavu, a ovakve bi postave trebalo da budu. Za Romu: Alisson – Kolarov – Fazio – Manolas – Florenzi – Strootman – Rossi – Perotti – Nainggolan – Under – Džeko. Za Šahtjor: Pyatov – Butko – Ordets – Rakitskiy – Ismaily – Fred – Stepanenko – Marlos – Taison – Bernard – Ferreyra. Napadač Šahtjora, argentinski Ferreyra, ujedno je i najbolji strelac prvenstva Ukrajine sa 19 postignutih golova, dok je desno krilo ukrajinske ekipe, Marlos, drugi najbolji strelac prvenstva sa 13 golova.

Roma beleži prilično dobre partije u italijanskom prvenstvu, ali ovde ne bismo potcenili kvalitet gosta, te je možda i najidealniji predlog tip „GG“ po kvoti 1.60. Roma mora do gola ukoliko želi dalje, a gost mora do gola ukoliko želi da oteža italijanskim fudbalerima posao.


Ovu utakmicu možete da pronađete u kladionici MaxBet.

Za više najava i prognoza, posetite sledeći link.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje