petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

LŠ: Trener Barcelone – U nezgodnoj smo situaciji

Trener Barselone Xavi Hernandez priznao je da je njegova ekipa u teškom položaju nakon što je na Đuzepe Meaci izgubila od Intera sa 1-0 . Ipak, mladi stručnjak je siguran da njegov tim može sutra da se osveti i pobedi na Kamp Nou ako ovoga puta pokaže bolju igru u napadu protiv Neroazura.

Očekujemo defanzivniji Inter nego u Milanu. Moramo da ličimo na Barsu u poslednjih 20 minuta u Milanu. Ovo je finale i ne smemo da pravimo greške. Uz pomoć navijača, nadamo se da će ovo biti magična noć. Idemo u napad, ali naši pokušaji moraju biti bolji. U prošlom meču nismo dobro razumeli ulogu Rafinje i Marka Alonsa . Promenićemo nešto da napadnemo mnogo bolje. Moramo biti agresivniji. Za nas su važna samo tri boda, treba da budemo hrabriji. Pre nedelju dana nismo uradili ono što je trebalo, ali sutra imamo priliku da igramo kod kuće. To je finale i mi ćemo dati sve od sebe.

U Ligi šampiona smo u nezgodnoj situaciji , ali ćemo joj pristupiti na najbolji mogući način agresivnošću. Pokušaćemo da budemo agresivni i da tri boda ostanu kod kuće. Trudim se da budem ljubazan prema svojim igračima, ali oni moraju da vide utakmicu kao finale. To je kao revanš osmine finala. Uloga naših pristalica biće fundamentalna. Oni to znaju i sve karte su rasprodate. Sutra, od prvog minuta, Kamp Nou bi trebalo da bude uzavreli kotao. Šta god da se desi, daćemo sve da zadržimo tri boda ovde.

Uvek sam optimista i želim da vidim naš učinak iz drugog poluvremena u Milanu i iz prvog protiv Selte . Sutra ni u jednom trenutku ne smemo da spustimo gard. Imamo talenat, kao i želju za osvetom zbog onoga što se desilo u Milanu. U principu, sutra se nećemo oslanjati na Žila Kundea , ali on će možda biti spreman za nedelju. Čini mi se dobro, ali sve zavisi od njegovog osećaja. Po mom mišljenju da, mogao bi da bude u redu za El Klasiko. Da li ću prihvatiti pobedu od 1-0? Ne, bolje je da bude 2:0. Ako postignemo gol u 1. minutu, još bolje, ali igraćemo 90. Moramo da znamo bolje da napadamo. Ako budemo napadali kao u drugom poluvremenu u Milanu, optimista sam“, prokomentarisao je Ćavi na današnjoj konferenciji za novinare.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje