Advertisement

Ekipe Puskas Academy i Ujpest sastaće se ove subote u terminu od 19 sati i 30 minuta, a ta utakmica biće odigrana u okviru 25. kola mađarske OTP Bank Lige.

Puskas Academy na današnji meč stiže kao drugoplasirani tim na tabeli jer su do sada osvojili 42 boda i zabeležili 13 pobeda, 3 remija i 8 poraza.

Ujpest, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 4 remija i 11 poraza te se u ovom trenutku, sa 31 osvojenim bodom, nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Puskas Academy – Ujpest (www.flashscore.com)

Što se tiče njihovih dosadašnjih susreta, ove dve ekipe su u prošlosti bile veoma raspoložene za napadački fudbal pa su na prethodnih 7 utakmica postigli čak 29 pogodaka, odnosno u proseku preko 4 pogotka po meču.

Zahvaljujući tom nizu rezultata svaki put smo videli bar tri gola i tip ”3+” (1,60), dok su se obe mreže zatresle čak 6 od 7 puta. Tipovi ”GG” i ”GG3+” se plaćaju kvotom 1,55 i 1,95.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here