petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Današnjeg protivnika su savladali 10 puta zaredom

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 18. kola južnoafričke Premier League između Chippa United-a i Orlando Pirates-a.

Chippa United se nakon 17 odigranih kola nalazi na 12. mestu, dok na svom kontu ima 16 poena i skor od 3 pobede, 7 remija kao i 7 poraza.

Orlando Pirates je do sada zabeležio 8 pobeda, 8 remija i samo 3 poraza zbog čega na današnji meč stiže kao trećeplasirani tim, sa ukupno 32 boda.

Međusobne utakmice: Chippa Utd – Orlando Pirates (www.flashscore.com)

Gostujući tim je od početka sezone beležio dosta bolje rezultate pa je danas sa razlogom postavljen u ulogu favorita. Trebalo bi napomenuti da će, pored svega toga, na njihovoj strani biti i tradicija s obzirom na to da su današnjeg protivnika savladali čak 10 puta zaredom.

Ukoliko mislite da će Orlando Pirates nastaviti seriju pobeda, tip “2“ možete odigrati po kvoti 1,80, ali vam savetujemo oprez jer se niz kao što je ovaj kad-tad mora prekinuti.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje