ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Manji“ milionski transferi iz zimskog prelaznog roka (deveti deo)

Danas ćemo vam predstaviti još neke transfere iz zimskog prelaznog roka koji možda nisu toliko zvučni, ali će svakako biti od važnosti za klubove u koje su prešli.

Leandro Rodríguez je poslat na pozajmicu u Belgiju, a klub za koji će igrati je Waasland-Beveren. On je u Belgiju došao kao pozajmica iz Evertona.

Hiroshi Kiyotake je iz Sevilje prodat u Japan, a cena transfera iznosi pet miliona i sto hiljada funti. Klub za koji sada igra zove se Cerezo Osaka.

Harold Preciado je još jedan od fudbalera koji je otišao u Kinu. Dvadesetdvogodišnji fudbaler rodom iz Kolumbije prešao je u kineski Shenzhen FC za skoro šest miliona funti.

Carlos Auzqui je novi član argentinskog River Plate-a, gde će ostati do kraja juna 2021. godine.

James Wilson se vraća sa pozajmice, te će se ponovo naći u redovima Mančester Junajteda.

Rúben Micael je jedan od igrača koji ne putuje u Kinu, već se iz nje privremeno seli. Portugalski fudbaler je poslat na pozajmicu u izraelski Maccabi Tel Aviv.

Josef Martínez je iz italijanskog Torina poslat na pozajmicu u Atlantu Junajted. U Italiju se vraća krajem decembra ove godine.

Sebastián Blanco više neće braniti boje argentinskog San Lorenca, već je od pre par dana novi član američkog Timbersa. Čelnici američkog kluba su za usluge dvadesetosmogodišnjeg fudbalera morali da izdvoje skoro četiri miliona funti.

Lukas Spalvis je definitivno imao buran prelazni rok, a karijeru će nastaviti u Norveškoj, tj. igraće kao pozajmljen igrač u Rozenburgu do kraja decembra ove godine.

Kratkom retrospektivom završavamo današnje transfere, a uskoro možete očekivati i poslednji, deseti deo „pregleda“ zimskog prelaznog roka.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje