petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

MLB: Mnogo bitan trejd za Marinerse!

Seattle Marinersi obavili su više nego vrhunski posao sa Redsima gde su dobili outfildera Jesee Winkera i treću bazu Eugenio Suareza. U suprotni pravac idu bacač Brandon Williamson, outfilder Jake Fraley i bacač Justin Dunn.

Redsi su ostali bez dva dobra igrača, a verovatno će i bez Nicka Castelanosa koji je slobodan agent.

Marinersi sa druge strane prave veliki iskorak i prave dobar ofanzivni tim. Još u Decembru potpisao je Adam Frazier, dok će sa Winkerom i Suarezom srednji deo lajnapi biti ubitačan.

Jesse Winker je prvi put bio All star prošle sezone. U dresu Redsa proveo je 5 sezona, udarivši 66 HR a prošle sezone 24 uz 71 RBI.

Eugenio Suarez je bio standardna treća baza Redsa, sa kojima je proveo 7 sezona. Apsolutni bombarder za home ranove, ukupno 189 u Redsima što je prosečno 27 po sezoni. Najbolja sezona mu je bila 2019. kad mu je HR falio do 50.

Za Marinerse je ovo verovatno gotov posao što se tiče kupovinen, jer im je salary cap pun. Što se tiče bacača takođe u decembru stigao je Robby Ray, levoruki bacač iz Toronta koji je prošle sezone izdominirao zabeleževši 13 pobeda. Prošle sezone play off im je izmakao za 2 pobeda. Ove godine nek se spreme Astrosi i Angelsi, jer je Sijetl kandidat broj 1. za osvajanje konferencije!


Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje