Advertisement

Ime Colbyja Covingtona više se ne može pronaći na rosteru ATT-a. Iako zvaničnog saopštenja nema, brojni mediji nagađaju da bi glavni uzrok mogao biti Colbyjev “trash talk”. ‘Chaos’ je često znao napadati timske kolege, te je imao sukobe sa Jorge Masvidalom, Dustin Poirierom i Joannom Jedrzejczyk.

Podsjećamo da je u martu mjesecu trener ATT-a Dan Lambert uveo posebno pravilo upravo zbog Covingtona u kojem je “trash talk” između klupskih kolega zabranjen, osim u slučaju kada je službeno dogovoren meč.

Za sada nije poznato, da li je Colby prekršio to pravilo, ili je u pitanju nešto drugo.

Šta vi mislite šta je u pitanju, te u kojoj bi dvorani ‘Chaos’ mogao da nastavi treniranje❓

View this post on Instagram

Colby Covington je uklonjen sa ATT rostera❗ – ⚡ Ime Colbyja Covingtona više se ne može pronaći na rosteru ATT-a. Iako zvaničnog saopštenja nema, brojni mediji nagađaju da bi glavni uzrok mogao biti Colbyjev "trash talk". 'Chaos' je često znao napadati timske kolege, te je imao sukobe sa Jorge Masvidalom, Dustin Poirierom i Joannom Jedrzejczyk. – Podsjećamo da je u martu mjesecu trener ATT-a Dan Lambert uveo posebno pravilo upravo zbog Covingtona u kojem je "trash talk" između klupskih kolega zabranjen, osim u slučaju kada je službeno dogovoren meč. – Za sada nije poznato, da li je Colby prekršio to pravilo, ili je u pitanju nešto drugo. Šta vi mislite šta je u pitanju, te u kojoj bi dvorani 'Chaos' mogao da nastavi treniranje❓ – ________________________________________ ⚫️ Follow 👉@mmakultura 👈 ⚫️ ⚫ ⚫️ ⚫️ #UFC250 #UFC #MMA #kamaruusman #conormcgregor #JuiJitsu #Wrestling #MuayThai #donaldtrump #Kickboxing #MixedMartialArts #ESPN #UFConESPN #colbycovington #colbychaoscovington #usaflorida #usa #americantopteam #DanaWhite #att #VOTD #BarclaysCenter #PPV

A post shared by MMA Kultura (@mmakultura) on


Ukoliko vam treba stream za sve UFC evente, zapratite stranicu MMA Kultura.
Usput na njihovoj stranici možete prvi da saznate najnovije vesti iz sveta MMA sporta, kao i razne zanimljivosti i informacije iz sveta MMA.

Zapratite ih i na Instagram stranici: https://www.instagram.com/mmakultra/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here