sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim međusobnim susretima ne pada mnogo golova

U nedelju uveče, sa početkom od tačno 19 časova, odigraće se utakmica prvog kola španske Segunda RFEF lige u kojoj će se sastati ekipe Lleida i Prat.

Lleida je prethodnu sezonu završila na 7. poziciji u regularnom delu, a zatim 4. mestu u okviru druge faze takmičenja, ostvarivši ukupno 10 pobeda, 5 remija i 11 poraza.

Prat je regularni deo sezone okončao na pretposlednjem, 10. mestu dok je nakon završetka relegacione grupe imako skor od 8 pobeda, 12 remija i 8 poraza i time zauzeo 3. mesto.

Međusobne utakmice: Lleida – Prat (www.flashscore.com)

Ni Lleida ni Prat nisu poznati kao timovi koji igraju na gol više što pokazuju njihovi rezultati u dosadašnjem toku sezone, ali i sa njihovih međusobno odigranih utakmica. Na poslednjih 8 susreta, tj. u periodu od marta 2014. do marta 2021. godine, ove dve ekipe su uspele da postignu svega 12 golova, a pritom je svaki put prošao tip “0-2“. Za nastavak tog niza se nudi kvota 1,75, dok se kombinacija sa redovno viđenom duplom šansom na domaćina, “1X&0-2“, plaća kvotom 2,15.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje