sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na njihovim susretima golovi su retkost!

Sa početkom od 16 časova na programu je utakmica 15. kola engleske National League North u kojoj će se sastati Kidderminster i AFC Telford.

Kidderminster se trenutno nalazi na 2. poziciji sa 23 osvojena boda jer je od početka sezone uspeo da zabeleži 7 pobeda, 2 remija kao i 3 poraza.

Što se tiče gostujućeg tima, AFC Telford na svom kontu ima skor od 5 pobeda, 3 remija i 6 poraza, zbog čega se trenutno nalazi na 9. poziciji sa 18 poena.

Međusobne utakmice: Kidderminster – AFC Telford (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim susretima ova dva tima, možemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, na mečevima između Kidderminstera i AFC Telforda nismo videli golove u obe mreže skoro 6 godina, tj. ni na jednoj od poslednjih 8 utakmica, pa je tako svaki put bio dobitan tip “NG“. Za nastavak tog niza kladionice nam nude solidnu kvotu od 2,00, dok se tip “0-2“, koji je bio dobitan čak 7 od 8 puta, plaća kvotom 1,80. Hoće li Englezi i danas biti neefikasni ili ćemo konačno gledati goleadu?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje