nedelja, 25. februar 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 13 susreta su postigli čak 53 gola!

Osamnaesto kolo slovačke Fortuna Lige donosi nam utakmicu između Sereda i Pohronija koja je na programu od tačno 14 sati.

Sered se sa zimske pauze vraća kao sedmoplasirani tim na tabeli jer je na prethodnih 17 utakmica osvoji 19 poena i ostvario 4 pobede, 7 remija i 6 poraza.

Pohronie, sa druge strane, zauzima poslednje 12. mesto na tabeli s obzirom na to da na svom kontu ima 15 bodova i skor od 2 pobede, čak 9 remija kao i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Sered – Pohronie (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice jer su nam one godinama unazad donosile veliki broj pogodaka sa obe strane, tačnije čak 53 gola na poslednjih 13 susreta.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan da svaki put prođe tip “3+“ (2,00), ali i da tip “GG3+“ (2,35) bude dobitan na čak 11 od navedenih 13 utakmica. Šta vi mislite, hoće li Slovaci ponovo biti efikasni ili ćemo danas videti maksimalno dva gola?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje