petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 6 utakmica videli smo isti rezultat!

U noći između nedelje i ponedeljka, sa početkom od 4 sata, na programu je meč američkog MLS-a u kojem će se sastati Portland Timbers i Seattle Sounders.

Portland je u prvih 5 kola zabeležio 3 pobede, 1 remi i 1 poraz zbog čega na ovaj meč stiže kao trećeplasirani tim zapadne konferencije sa ukupno 10 poena.



Seattle Sounders, sa druge strane, ima 8 bodova i nalazi se 3 mesta ispod današnjeg rivala. Do sada su zabeležili 2 pobede, 2 remija kao i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Portland Timbers – Seattle Sounders (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama između ova dva tima, možemo da primetimo da su se njihove mreže redovno tresle. Na poslednjih 6 susreta to se dogodilo ukupno 18 puta, tj. u proseku 3 puta po meču.

Zahvaljujući njihovim efikasnim izdanjima redovno je prolazio tip “GG3+“ (1,85), a još interesantnije je to da je svaki meč završen rezultatom 2:1 ili 1:2. Koji rezultat ćemo videti večeras?


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje