subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 7 susreta postigli su samo 6 golova!

U noći između petka i subote, tačnije od 12 sati i 15 minuta, na programu je utakmica 8. kola brazilske Serie B između Figueirensea i Parane.

Figueirense se trenutno nalazi na 15. poziciji i to sa ukupno 5 osvojenih bodova, a na svom kontu ima skor od 1 pobede, 2 remija i 3 poraza.



Parana, sa druge strane, ima 14 poena i zauzima 2. mesto na tabeli, jer je od početka sezone ostvarila 4 pobede, 2 remija i 1 poraz.

Međusobne utakmice: Figueirense – Parana (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na rezultate sa njihovih prethodnih susreta, tačnije poslednjih 7 utakmica, možemo da primetimo da ni napadači Figueirensea ni Parane nisu bili raspoloženi za postizanje golova.

Tokom navedenog perioda mreže su se zatresle svega 6 puta, a pritom su svaki put bili dobitni tipovi “0-1“ (2,05) i “NG“ (1,50). Šta vi mislite, hoće li nastaviti sa neefikasnim nizom ili ćemo konačno videti bar 3 gola? Tip “2+“ se plaća kvotom 1,70, a “3+“ kvotom 3,10.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje