subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na prethodnih 10 utakmica smo videli isti tip!

Večeras od 1 sata nakon ponoći odigraće se utakmica 29. kola čileanske Primere B u kojoj će se sastati Rangers de Talca i Deportes Puerto Montt.

Rangers je u dosadašnjem toku sezone zabeležio 11 pobeda, 9 remija i 6 poraza zbog čega sada zauzima 3. mesto na tabeli i na kontu ima 42 boda.

Deportes Puerto Montt se trenutno nalazi na 5. poziciji jer iza sebe ima ukupan učinak od 10 pobeda, 9 remija kao i  7 poraza, pa samim tim i 39 osvojenih poena.

Međusobne utakmice: Rangers – Deportes Puerto Montt (www.flashscore.com)

Kada bacimo pogled na prethodne međusobne susrete ova dva tima možemo da primetimo veoma interesantan niz rezultata. Naime, ni na jednoj od poslednjih 10 utakmica nisu se zatresle obe mreže pa je tako svaki put bio dobitan tip “NG“.

Za 11. vezani “NG“ se nudi kvota u visini od 1,75, dok se prekid niza i tip “GG“ plaćaju odličnom kvotom 2,00. Koji od ova dva tipa ćemo videti na današnjem meču, šta mislite?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje