sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Na redu je još jedna pobeda domaćina?

Sa početkom od 16 sati po našem vremenu odigraće se i utakmica 26. kola engleske National League South između Havant & Waterloovillea i St. Albansa.

Havant & Waterlooville na ovaj meč stiže kao 11. tim na tabeli jer je na 22 odigrana meča osvojio 30 bodova i zabeležio 8 pobeda, 6 remija te 8 poraza.

St. Albans ima četiri boda više i zauzima jedno mesto iznad današnjeg protivnika, dok iza sebe ima učinak od 10 pobeda, 4 remija i 6 poraza.

Međusobne utakmice: Havant & W – St. Albans (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim duelima ova dva tima, trebalo bi napomenuti da su u sezonama 2017-18 i 2019-20 i jedan i drugi tim uspeli da zabeleže po jednu pobedu (da bi na prvom meču u ovoj sezoni slavio St. Albans), što može da ukazuje na postojanje saradnje. Najzanimljiviji od tih mečeva je odigran u februaru 2020. godine kada je domaćin poveo na poluvremenu, nakon čega je apsolutni autsajder – St. Albans okrenuo rezultat i došao do pobede po kvoti 7,50.

Ukoliko ovi rezultati nisu bili čista slučajnost danas bi na redu trebalo da bude pobeda Havant & Waterloovillea za koju se nudi kvota od oko 2,05, a vredi pokušati i sa prelazom “2-1“ (24,00).


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje