subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Sumnjiv niz rezultata u petoj ligi Engleske!

Ekipe Maidenhead United i Eastleigh sastće se ove subote, sa početkom od tačno 16 časova, a u pitanju je meč 28. kola engleske National League, tj. petog ranga takmičenja.

Maidenhead United se trenutno nalazi na 19. poziciji, do sada je osvojio ukupno 26 bodova, a na svom kontu ima učinak – 7 pobeda, 5 remija i 12 poraza.

Eastleigh je do sada ostvario 9 pobeda, uz 4 remija i 11 poraza zbog čega na današnju utakmicu stiže sa ukupno 31 osvojenim bodom i kao 15. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Maidenhead – Eastleigh (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobne duele Maidenheada i Eastleigha, tačnije na poslednjih 7 utakmica, moći ćemo da primetimo jedan vrlo interesantan niz koji podseća na saradnju. Naime, i jedni i drugi su zabeležili pobedu u sezonama 2018-19, 2019-20 i 2020-21, da bi na početku ove sezone do pobede došao domaćin – Eastleigh. U skladu sa tim, za današnji meč predlažemo pobedu Maidenheada koja se plaća kvotom 2,25, dok se za pobedu bez nerešenog ishoda “W1“ nudi kvota 1,65. Šta vi mislite, da li ovde postoji neki vid dogovora?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje