utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 2. kola Bundeslige – (nedelja)

Svojim nedeljnim susretima RB Lajpcig – Frajburg i Hanover – Šalke 04 stavljaju „zavesu“ na drugo kolo Prve lige Nemačke „Bundesliga“.

RB LAJPCIG – FRAJBURG

RB Lajpcig koji je proteklu sezonu okončao na drugoj poziciji i poneo ekipet viceprvaka Nemačke, u prvom kolu imao je teško gostovanje ekipi Šalke 04, od kojeg je i pretrpeo poraz na toj utakmici, rezultatom 2:0. RB Lajpcig je na tom meču imao i znatno veći procenat poseda lopte i broj šuteva ka golu protivnika, ali je Šalke 04 iskoristio njihove greške i stigao do pobede. Na ovom duelu u domaćem timu nećemo gledati: ofanzivnog igrača Emila Forsberga, golmana Filipa Kona, ofanzivno krilo Olivera Burka (koje je postao novi fudbaler engleskog tima VBA) i vezistu Diego Demea.

Frajburg je „podelio“ po jedan bod na svom terenu sa ekipom Frankfurta u uvodnom kolu, jer je njihov susret završen najnepopularnijim fudbalskim rezultatom, 0:0. Iako je Frajburg imao veći posed lopte, gosti su na toj utakmici imao bolje prilike i bili su bliže trijumfu i osvajanju sva tri boda. U redovima Frajburga na predstojećoj utakmici neće biti: veziste Karima Guedea, defanzivca Manuela Guldea, fudbalera veznog reda Onura Buluta i defanzivca Georg Nidermajera.

Predlog za klađenje:

RB Lajpcig je protekle sezone dosta lako i veoma ubedljivo savladao u oba navrata tim Frajburga (4:0, 1:4), tako da su i sada veliki favoriti za ovom duelu. Kvota za njihovu novu pobedu „1“ iznosi oko @1.40.

Duel je na programu 27. avgusta od 15:30

HANOVER – ŠALKE 04

Hanover je pomalo iznenađujuće kao gost bio bolji od ekipe Majnca, sa minimalnim 0:1 i tako stigao do prvih bodova u sezoni. Iako su u većem delu susreta bili u podređenom položaju u odnosu na protivnika, iskoristili su jednu od svojih retkih prilika na tom meču preko Martina Harnika i ostvarili vrednu pobedu. Povređeni igrači u ovom klubu su trenutno: defanzivac Miko Albornoz, napadači Uve Beh i Noa-Žoel Baze, vezista Edgar Prib. Klub je tokom nedelje pojačao brazilski napadač, Žonatas koji je stigao iz Rubin Kazanja.

Šalke 04 je u uvodnom kolu ugostio na svom terenu aktuelne vicešampione Nemačke, RB Lajpcig i zabeležio pobedu od 2:0. Nabil Bentaleb (sa penala) i Jevhen Konopljanka donesi su sva tri boda svom timu na tom susretu. Za goste na ovom duelu neće biti: napadača Donisa Avdijaja i Gvida Burgštalera i vezista Alesandra Šofa i Bendžamina Stambulija.

Predlog za klađenje:

Njihovi međusebni susreti su dosta efikasni, jer na  9 od 11 poslednjih duela u nizu, granica od 2.5 golova po meču je bila nadminuta. Kvota za tip na golove „3+“ iznosi oko @1.85.

Utakmica se igra 27. avgusta od 18:00

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje