subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

La Liga (Španija): Najava 2. kola (nedelja)

Nakon petka i subote, stižemo laganim tempom i do nedeljnog pregleda kola za Špance, a nadamo se da ćemo uz kratak komentar vezan za svaki meč uspeti da vam predložimo dobitan tip, te da ćete i ovog vikenda uspete da profitirate uz nas. Srećno!


Eibar – Atletik Bilbao 18:15

Eibar će da ugosti Bilbao nakon pobede protiv Malage u prvom kolu, te nema sumnje da trenutno u ekipi vlada dobra atmosfera. Sa druge strane, Bilbao je u prvom meču podelio bodove sa Hetafeom, što fudbalerima iz Bilbaa sigurno ne ide u korist.

Gonzalo Escalante će ponovo biti na spisku za domaći tim, ali će verovatno Joan Jordan da igra na njegovoj poziciji. Sergi Enrich će verovatno da pređe u napad umesto Charlesa, iako je napadač iz Brazila Eibaru u prvom kolu doneo tri boda. Pedro Leon i dalje ima problem sa kolenom, što bi značilo da će Ruben pena i Ivan Alejo da se bore za poziciju na desnoj strani sredine terena. Za domaći tim možda neće igrati Nano mesa, a sigurno neće još i Anaitz Arbilla, Fran Rico i Yoel Rodríguez. Za goste neće igrati Óscar De Marcos i Yeray Álvarez. Nakon sjajnog debija proteklog vikenda, Unai Nunez će verovatno nastaviti šampionat na poziciji centralnog beka pre nego Etxeita. Raul Garcia je prethodni meč Bilbaa propustio zbog prehlade, ali se najverovatnije danas vraća na teren. Inigo Lekue će nastaviti da igra na poziciji desnog beka, nakon što se Oscar De Marcos i dalje bori sa povredom koju je zadobio protiv Hetafea.

Nakon odličnih partija Eibara prethodne sezone, ne možemo a da ne tipujemo da će danas da postignu gol. Stoga, kao najrealnija opcija je makar po gol u obe mreže.

Predlog za klađenje:

GG @1,90 (obe ekipe postižu bar po gol)


Espanjol – Leganes 18:15

Espanjol i Leganes odmeriće snage u susretu koji je težak za prognoziranje, a nakon prvog kola forma obe ekipe je i dalje pod upitnikom, iako je Leganes slavio, a Espanjol podelio bodove.

Pau Lopez će verovatno biti na golu Espanjola danas jer se Diego Lopez nije oporavio od povrede, Naldo će verovatno biti ispred Maria Hermosa kada je u pitanju pozicija štopera, a Marc Roca će verovatno nastupati kao centralni vezni umesto fudbalera po imenu Pape Diop. Za domaći tim neće igrati Óscar Duarte i Álvaro Vázquez, dok su Víctor Sánchez, ali i Diego López pod znakom pitanja.

Od Leganesa se verovatno ne očekuju nikakve rotacije u sastavu jer su prvenstvo započeli pobedom, a Ezequiel Munoz će verovatno da nastavi da igra na poziciji štopera nakon solidnog debija, dok će Mauro Dos Santos da sačeka na svoju priliku još malo. Gabriel je bio ključni igrač Leganesa u provm kolu i sigurno da će i danas biti protiv Espanjola. Za goste neće igrati Serantes i David Timor, dok je Dimitrios Siovas pod upitnikom.

Iako je Espanjol na papiru favorit, mi ne bismo tek tako olako otkazali Leganes, a nadamo se da će Legnes uspeti da dođe i do pogotka, pogotovo jer prvi golman Espanjola neće biti na terenu, kako stvari trenutno stoje.

Predlog za klađenje:

DA2 @1,65 (gost postiže barem jedan gol)


Hetafe – Sevilja 20:15

Hetafe je u prvom kolu pozitivno iznenadio remijem protiv Bilbaa, a danas će morati da se desi čudo da dobru igru ponovi i protiv Sevilje, koja je, pritom, umela na početku sezone da igra katastrofalno, a kasnije svoju igru podigne na kvalitetniji nivo.

Za domaći tim neće igrati Karim Yoda, Daniel Pacheco i Alvaro Jimenez, dok je Vitorino Antunes pod znakom pitanja. Francisco Portillo će da zameni Jimeneza na poziciji desnog krila. Amath bi trebalo da nastavi da igra po levoj strani, dok bi Jorge Molina opet mogao da bude najistureniji igrač.

Za goste neće igrati David Soria i Ever Banega, a možda neće igrati ni Steven N’Zonzi, Nico Pareja, Daniel Carriço i Michael Krohn-Dehli. Ganso i Guido Pizzaro će verovatno biti okosnice veznog reda, a Luis Moriel bi mogao da bude najistureniji napadač Sevilje na ovom susretu.

Kada su u pitanju međusobni susreti, treba da znate da na poslednjih 11 susreta između ova dva rivala nije slavio gost, te ćemo pokušati sa tipom da neće ni danas.

Predlog za klađenje:

1X @1,65 (pobeda domaćina ili remi)


Real Madrid – Valensija 22:15

Derbi kola ujedno će i da zatvori drugo kolo španskog prvenstva, a obe ekipe će u meč ući uzdignute glave, tačnije nakon osvojena tri boda iz prvog kola. Real Madrid je savladao La Korunju rezultatom 3:0, dok je Valensija slavila protiv Las Palmasa minimalnim rezultatom.

Za madridski tim neće igrati Jesus Vallejo, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Raphael Varane (pod znakom pitanja) i Mateo Kovačić (pod znakom pitanja). Od Zidana se ne očekuje mnogo promena u odnosu na meč sa La Korunjom, a sigurno da Real ima kvalitet i bez igrača koji će biti van terena.

Za goste neće igrati Nani, a možda ni Ezequiel Garay. Jeison Murillo i Geoffrey Kondogbia će možda izaći na teren protiv madridskog tima, a prodaja Joao-a Cancela bi mogla da znači da će priliku da dobije Nacho Gil, koji će da igra na desnoj strani sredine terena. Martin Montoza će da zameni Nacha Vidala na poziciji desnog beka, dok će Alvaro Medran i Ruben Vezo verovatno da budu van startnih jedanaest večeras.

Kratko i jasno, očekujemo golove, ma kakve da postave budu na terenu. Razloga je više, počev od toga što je ovo poslednja utakmica kola, igra se u možda i najlepšem terminu za igranje fudbala, golova do sada na susretima između ova dva rivala nije izostajalo, a i nadamo se da nas osećaj neće prevariti.

Predlog za klađenje:

GG @1,55 (oba tima postižu bar po gol)


Kvote su preuzete iz kladionice MaxBet.

Svi predlozi zasnovani su isključivo na mišljenju urednika i nikako ne možemo da garantujemo prolaz. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje