utorak, 23. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 4.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u nedelju)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

15:00 Gengamp – Strazbur

Domaći tim je posle startne pobede protiv Meca u gostima 1:3, odigrao dva meč sa ekipama iz gorenjeg doma, i doživeo dva poraza, a da pritom nisu postigli gol, poraz od PSž-a 0:3 i Nice 2:0. Ono što treba više da brine jeste podatak da su u oba meča, igrači Gengampa ukupno uputili samo jedan udarac u okvir gola ovih rivala. Za današnji meč trener domaćih ne može da računa na Tabanou (0/0 odbrana, nov igrač) i na Privata (0/0 napad). Strazbur sa druge strane posle ubedljivog poraza od Liona, uz puno sreće dobija Lli na domaćem terenu 3:0 (gosti su napravili tri izmene u prvom poluvremenu zbog povreda, a potom je golman napravio crveni karton i do kraja meč je branio igrač Lila koji je primio tri gola). U prošlom kolu Strazbur je uspeo da osvoji bod na gostovanju Monpeljeu 1:1. Gosti danas bez defanzivca Ndoura (0/0) i napadača Bahokena (1/0).Iako je Strazbur trenutno u nešto boljoj formi, mora se priznati i da je imao lakše protivnike, danas očekujemo da domaći tim krene angažovano od starta meča i da pokuša da prekine seriju od dva poraza.

PREDLOGE za klađenje: 1X&2+ (pobeda Gengampa ili nerešeno uz dva i više gola na meču) (kvota 1,55)


17:00 Anže – Lil

Na malom stadionu fudbalskog kluba Anže, gde će domaćin pred vatrenim navijačima dočekati tim koji se najviše pojačao u ovom prelaznom roku, ekipu Lila, očekuje nas zanimljiv meč. Anže je u novoj sezoni na opšte iznenađenje ostao neporažen u sva tri dosada odigrana meča, odigrali su nereešeno sa Bordom (2:2) i Marsejom (1:1), dok su slavili protiv novajlije u ligi Amijena 2:0. Odlazak važnih igrača do sada se nije osetio u igri ovog tima koliko se to očekivalo. Anže će danas igrati bez kapitena, defanzivca Traorea (1/0), kao i napadača Ketkeophomphnonea (0/0) i Toto Ekambia (3/1). Lil je furiozno počeo sezonu pod vođstvom Marsela Bielse i slavio je protiv Nanta 3:0 na otvaranju sezone, ali je potom doživeo dva neočekivana poraza od ,,autsajdera“ najpre od Strazbura 0:3, a potom i od Kaena na domaćem terenu 0:2. Možda su oscilacije u igri Lila i očekivane jer je u pitanju mlad i talentovan tim koji je tek počeo da igra zajedno. Za današnji meč, trener Lila neće moći da računa na: defanzivce Soumaroua (0/0), Mendyl(0/0), veznog igrača Thiago Mendesa(2/0) i napadača Benzie (3/0). Danas će gosti igrati pod imerativnom dobrog rezultata, ali je i prošle sezone mnogim ekipama bilo jako teško da odnesu više od boda sa ovog gostovanja. Prethodna dva međusobna susreta na ovom stadionu slavio je Anže, a nije poražen u poslednja 4 međusobna duela. Očekujemo neizvesnu borbu, ali ne očekujemo puno golova.

PREDLOG za klađenje: 0-2 gola (kvota 1,70)


21:00 Monako – Marsej

Derbi susret 4.kola prvenstva Franuske naši urednici su već obradili u rubrici H2H, a mi vam predlažemo da to pogledate na linku: Monako vs Marsej H2H 

Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje