sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Najava 4.kola Francuske Lige 1 (mečevi koji se igraju u subotu)!

U najavama sezone po delovima (PRVI, DRUGITREĆI i ČETVRTI deo) predstavili smo vam pojedinačno ekipe Francuske lige 1, od 2.kola praktikovaćemo i najavu pojedinačnih mečeva, sa izostancima igrača, međusobnom tradicijom i predlogom za klađenje, nadamo se da će vam i najava mečeva pomoći da lakše pobedite kladionicu: 

17:30 Nant – Lion

Posle tri odigrana kola ekipa trenera Klaudija Ranijerija, posle startna dva poraza, uspela je da prekine tu negativnu seriju pobedom na gostovanju kod ekipe Troa 0:1. Ono što je primetno kod igrača Nanta jeste da se još uvek nisu u potpunosti privikli na zahteve novog trenera, tako da treba očekivati česte padove i uspone i u narednim kolima. Za današnji meč trener Ranijer neće moći da računa na nekoliko igrača: suspendovane defanzivce Lukas Limu (2/0) i Awaziem-a (3/0), veznog igrača Rongiera (2/0) i napadača Bammou-a (1/0). Ekipa Liona odlično je počela novo prvenstvo i posle tri odigrana kola ima 2 pobede i jedan remi, ono što je do sada primetno jeste da je uprava pogodila sa angažovanjem pojačanja u napadu koji je u dosadašnja tri meča postigao 9 golova, naročito se istakao Mariano Diaz koji je stigao iz Real Madrida i već postigao 3 gola, isto kao i kapiten Liona, Fekir. Tim igra otvoreno i na gol više, a u današnjem meču neće biti defanzivca Marcala (3/0) i veznog igrača Dardera (3/0) koji je suspendovan. U međusbnim mečevima ovih timova Lion je slavio na 4 od 5 poslednjih mečeva, a jednom je bilo nerešeno. I danas očekujemo meč gde će se Nant iako igra na domaćem terenu fokusirati na kontranapade dok će gosti dominirati i pokušati da sa nova tri boda zadrže korak za PSŽ-om i Monakom.

PREDLOG za klađenje: X2&2+ (nerešeno ili pobeda Liona uz dva i više gola na meču) (kvota 1,60)


20:00 Amijen – Nica

Ekipa novog prvoligaša Amijena igra u skladu sa predviđanjima sa početka sezone i analizama i za sada je zabeležila tri poraza uz gol razliku 0:7. Tim jako teško ulazi u šanse, a problem možda stvara i odluka trenera da u mečevima igra jako defanzivno i na kontranapade. Do sada su poraženi od PSŽ-a 0:2, Anžea 0:2 i Sent Etijena 3:0. U današnjem meču trener neće moći da računa na iskusnog defanzivca Bodmera (2/0) i veznjaka Fofanu (2/0). Nica je u dosadašnjem toku sezone igrala ispod očekivanja, tim koji je prošlu sezonu završio na trećem mestu ove sezone ne pruža ni izbliza takve partije, a tome su u mnogome doprinele povrede ključnih igrača. Pre par dana ispali su iz kvalifikacija za Ligu šampiona od Napolija, ali može da raduje na teren povratak Balotelija, kao i pojavljivanje novog pojačanja Snajdera. Za ovaj meč trene Nice koja do sada ima skor 1-0-2 (3:3) ne može da računa na duže odsutnog Cypriena, napadače Seria (2/0) i Le Bihana (0/0), dok je Mario Baloteli pod znakom pitanja, kao i defanzivac Dante.  Idealna prilka za igrače Nice da prekinu seriju nešto lošijih rezultata jeste gostovanje Amijenu, koji će i dalje morati da forsira defanzivnu formaciju, jer trenutni kvalitet tima i ne omogućava nešto drugo.

PREDLOG za klađenje: X2&0-3 (nerešno ili pobeda Nice uz 0-3 gola na meču) (kvota 1,75)


20:00 Bordo – Troa

Posle šokantnog ispadanja iz evrokupova od mađarskog Videotona, fudbaleri Bordoa su se u potpunosti vratili u domaćem prventstvu i za sada nemaju poraz, ostvarili su jednu pobedu (Mec 2:0), a dva puta su remizirali (Anže 2:2 i Liona 3:3). Ono što je primetno u odnosu na prošle sezone jeste činjenica da napad Bordoa funkcioniše odlično, dok odbrana tima pokazuje određene slabosti. Za današnji meč u Bordou neće biti: defanzivci Verdon (0/0), Poundje (0/0) i Contento (0/0) i napadač Rolan (0/0). Ekipa Troa je do sada pružila neke interesantne partije ove sezone, uspeli su da remiziraju sa Renom 1:1, da bi potom iznenađujuće slavili na gostovanju kod Nice 1:2, u prošlom kolu doživeli su i prvi poraz od Nanta na domaćem terenu 0:1. Tim igra dosta čvrsto, dok se u napadu oslanja na individualne kvalitete Nianea i Nivea. Za današnji meče treneru ovog tima na raspolaganju nisu defanzivci Obiang (1/0) i Kone (0/0). Očekujemo jedan meč gde će gosti pokušati da kao i protiv Nice, pokušaju da brzim kontranapadima ugroz gol Bordoa koji će na svom terenu dominiarti i juriti novu pobedu i nastavak niza bez poraza.

PREDLOG za klađenje:

  • 1 (pobeda Bordao) (kvota 1,45
  • 1&0-3 (pobeda Bordoa i raspon golova 0-3) (kvota 2,15)

20:00 Kaen – Mec

Jedan od mečeva na kojem će domaćin biti u velikom problemu zbog izostanka velikog broja igrača, naime čak osmorica igrača neće biti u mogućnosti da nastupi na ovom susretu, to su defanzivci Sankoh (0/0) i Dabo (0/0), veznjaci Louis (0/0), Diomande (0/0), Bessat (3/0), Repas (0/0), kao i napadači Karamoh (0/0) i Bazile (3/0). Inače do sada Kaen ima skor 1-0-2 uz gol razliku 2:2. A jedinu pobedu ostvario je u prošlom kolu kada je iznenadio ekipu favorizovanog Lila 0:2. Mec sa druge strane nikako da se konsoliduje posle odlaska nekoliko važnih igrača, ostvarili su sva tri poraza do sada Gengamp i Monako na domaćem terenu (1:3 i 0:1) i na gostovanju kod Bordoa (2:0). Za današnji meč trener Meca neće moći da računa na novog igrača, napadača Riviera. Ovo je duel dva tima koji će do kraja prvestva strepeti za opstanak, a opšte je mišljenje da su uz Amijen i Strazbur ova dva tima najslabijia u Ligi 1, danas nas očekuje meč koji će biti jako bitan za oba tima, jer se pobeda vrednuje ,,duplo“ tako da nas čeka velika borba.

PREDLOG za klađenj: 1-2 2P (od 1 do 2 gola u drugom poluvremenu) (kvota 1,60)


20:00 Dižon – Monpelje

Ekipa Dižona nikako da nadomesti odlazak najboljih strelaca tima, pa je novu sezonu počela sa dva ubediljva poraza, doduše od apsolutinih favorita Marseja 3:0 i Monaka 1:4, dok su u prošlom kolu remizirali sa Renom 2:2. Stil igre tima nije se promenio u odnosu na prošlu sezonu, samo je sada problem što Dižon postiže još manje pogodaka, tako da su slabija izadnja odbrane još uočiljivija. Za današnji meč trener Dižona neće moći da računa na defanzivce Lautoa (1/0), Moutou (1/0) i Varrault-a (3/0), važnog veznjaka Abeida (0/0) i Massouemu (0/0). Ekipa Monpeljea počela je prvenstvo nezanimljivim mečevima za gledanje gde su do sada ostvarili skor 1-1-1 uz gol razliku 2:2. Savladali su Kaen 1:0, poraženi su od Tuluza 1:0 i remizirali sa Strazburom 1:1. Za današnji meč Monpelje je oslabljen neigranjem dvojice standardnih veznih igrača Sessegnona (3/0) i Skhira (2/0). Poslednjih 5 međusobnih mečeva završena su sa najmanje jednim golom na obe strane. U današnjem meču očekujemo da Monpelje konačno odigra meč sa više od 2 pogodka, jer je stil igre domaćina takav da oni ne umeju da igraju na gol manje, dok će gosti konačno moći da vide svoj napad protiv tima koji igra otvoren fudbal ali nije domintan poput Marseja ili Monaka.

PREDLOG za klađenje: GG (oba tima postižu najmanje po gol) (kvota 1,80)


20:00 Tuluz – Ren

Duel dva tima koja su napadački orjentisana i prilika za domaći Tuluz da se iskupi svojim navijačima za visok poraz protiv PSŽ-a (6:2) u prošlom kolu. Do sada je ekipa Tuluza ostvarila skor dva poraza i jednu pobedu (porazi od prva dva favorita prvenstva Monaka 3:2 i PSŽ-a 6:2, pobeda protiv Monpelja 1:0). Tim je protiv favorita odigrao hrabro i koristio svoje šanse, a odlične partije pružaju tandem Durmaz-Delort. Kao pojačanje stigao je i Max Gradel, krilni napadač koji je već protiv PSŽ-a postigao gol, inače stigao je iz redova Bornmuta i predstavljaće veliko pojačanje za Tuluz. Za danas neće biti defanzivca Yaga (1/0) i Fortesa (0/0) i napadača Jaja Sanoga (2/0). Što se tiče Rena, oni su do sada ostvarili skor 0-2-1 uz gol razliku (4:5), uspeli su svakom da postignu najmanje jedan gol ali su od svakog i primili golove i tako nastavili sa igrama iz pripremnog perioda, jer na 6 vezanih mečeva postižu i primaju najmanje po gol. U prošlom kolu neočekivanu su remizirali sa ekipom Dižona na domaćem terenu 2:2. Za današnji meč faliće prvi golman Dialo (3/0) i veznjaci Gurkuf (0/0) i Sila (0/0). Očekujemo jedan meč gde će domaći tim pokušati da nastavi sa dobrim ofanzivnim partijama, a na ruku će im ići i izostanak prvog golmana gostiju.

PREDLOG za klađenje: 1X&2+(pobeda Tuluza ili nerešeno uz dva i više gola na meču) (kvota 1,80)


Nadamo se da smo vam bar malo pomogli oko izbora tipova za utakmice iz francuske Lige 1, a nadamo se da će procenat uspešnosti biti dovoljan za zaradu. Predlozi predstavljaju individualno mišljenje urednika i nisu sto posto sigurni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje